Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ξεκινούν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Έδεσσας (pics)

Τρία σημαντικά έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ ξεκινούν στο Δήμο Έδεσσας. Ήδη οι εργολάβοι είναι εγκατεστημένοι και τα έργα θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται τις επόμενες ημέρες.

Ένα σημαντικό έργο για την πόλη της Έδεσσας είναι η ανάπλαση της πλατείας Γρανικού, της οδού 18ης Οκτωβρίου και των συνδετήριων οδών, προϋπολογισμού 4.350.000 €, με το οποίο θα αναπλαστεί πλήρως η περιοχή από το Σιδηροδρομικό Σταθμό μέχρι το κέντρο.

Στο Κλεισοχώρι ο Δήμος Έδεσσας ξεκινά την ανάπλαση του οικισμού, με συνολικό προϋπολογισμό 2.706.000 €. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο που θα αναμορφώσει πλήρως την εικόνα του Κλεισοχωρίου.

Τέλος, η ΔΕΥΑ Έδεσσας ξεκινά το έργο της αντικατάστασης και βελτίωσης των δικτύων ύδρευσης του Κλεισοχωρίου και του οικισμού του Αγίου Δημητρίου (Κεδρώνας), συνολικού προϋπολογισμού 550.000 €.

Πρόκειται για έργα που συνολικά υπερβαίνουν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ και θα συμβάλουν αποφασιστικά στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών.





Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *