Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών: 2ο Βιωματικό εργαστήρι

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Βιωματικό Εργαστήριο, που διοργάνωσε το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., με θέμα: «Επικοινωνιακές τεχνικές στην εποχή της κρίσης – Ο ρόλος της γυναίκας στο προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον» στις 11,12 και 13 Απριλίου.

Οι συμμετέχουσες δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένες από τη συγκεκριμένη δράση και εξέφρασαν την επιθυμία συμμετοχής τους και σε ανάλογες διοργανώσεις του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών. Συγκεκριμένα δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένες από το πρόγραμμα του τριήμερου εργαστηρίου που συντόνισε η κ. Αναστασία Αλευριάδου, ψυχολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η κ. Αλευριάδουενθουσίασε με την επικοινωνιακή της μεθοδολογία, τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.Αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα θετικό το γεγονός, ότι μετά το πέρας των εργασιών της δράσης, ασχολήθηκε σε προσωπικό επίπεδο με καθεμία από τις συμμετέχουσες.

Η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών, κ. Καλλιοντζή Βασιλική, ευχαρίστησε τις συμμετέχουσες που πλαισίωσαν το Βιωματικό Εργαστήριο και δήλωσε ότι η επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης δίνει τη δύναμη στο Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών να συνεχίσει τις προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων του που είναι, εκτός από τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη διατήρηση των δεσμών με την εθνική παράδοση, η στήριξη και η ενημέρωση της γυναίκας σε επίκαιρα θέματα.



ΠΗΓΗ: logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *