Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Νεαρή άφησε άφωνη τη Μέρκελ

 Νεαρή άφησε άφωνη τη Μέρκελ Ούτε που το περίμενε η Άνγκελα Μέρκελ ότι θα είχε θαυμαστές στην Ελλάδα. Το διαπίστωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη χώρα μας.

Σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» η Γερμανίδα Καγκελάριος ήταν προγραμματισμένο να πετάξει στις 10 το βράδυ της Παρασκευής αλλά τελικά έφυγε μετά τα μεσάνυχτα. Περνούσε καλά στη «Στροφή».

Μία νεαρή γυναίκα από άλλη παρέα, ζήτησε να φωτογραφηθεί με την Καγκελάριο. Όταν εκείνη την ρώτησε από πού είναι, της απάντησε ότι είναι Ελληνίδα και τότε η Καγκελάριος έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Δεν φανταζόταν ότι θα γινόταν αποδέκτης φιλικών χειρονομιών.




Πηγή: crimenet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *