Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Στην εντατική ο 5 φορές χρυσός ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ίαν Θορπ

Στην εντατική ο 5 φορές χρυσός ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ίαν ΘορπΦόβοι ότι δεν θα μπορέσει να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.

Ο πέντε φορές χρυσός ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ίαν Θορπ νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας για θεραπεία από σοβαρή λοίμωξη.

Ο Θορπ φαίνεται ότι "κόλλησε" ένα μικρόβιο μετά από χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο κοντά στο σπίτι του στην πόλη Ronco Sopra Ascona της Ελβετίας.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα του Σίδνεϋ και όπως κάνουν λόγο πληροφορίες του Guardian από συνεργάτες του, υπάρχει φόβος ότι δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ξανά το αριστερό του χέρι.

Στους τελευταίους μήνες φαίνεται πως ο Θορπ αντιμετώπιζε πρόβλημα κατάθλιψης. Το Φεβρουάριο ο πατέρας του παραδέχθηκε δημόσια πως ο πρώην αθλητής πάλευε με την κατάθλιψη, ενώ μπήκε σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τα ισχυρά φάρμακα που έπαιρνε τόσο για αυτό το πρόβλημα, όσο και για τον τραυματισμό του στον ώμο.

Στις αρχές του έτους είχε βρεθεί αποπροσανατολισμένος κοντά στο σπίτι των γονιών του στο Σίδνεϋ.



πηγή:lifo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *