Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη, 9/4/2014 κι ώρα 8 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1ο: Αποδοχή παραχώρησης για χρήση τμημάτων αγροτεμαχίων, για την αδειοδότηση δημοτικών αρδευτικών γεωτρήσεων.


2ο: ΄Εγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων παρελθόντων ετών.


3ο: Έγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων ΄Εργων.


4ο: Μερική αναμόρφωση τεχνικού προγράμματος έργων και του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2014.


5ο: Παράταση μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του 5ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας.


6ο: Διάθεση χώρων για προεκλογική προβολή των συνασπισμών και συνδυασμών των υποψηφίων.


7ο: ΄Εγκριση δαπάνης για την προμήθεια γεύματος στα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών όλων των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Αλμωπίας κατά τις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και τυχόν επαναληπτικών.


8ο: Εξέταση ένστασης κατά της υπ΄ αριθμ. 20/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά την τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στο υπ΄ αριθμ. 112α Οικοδομικό Τετράγωνο Αριδαίας.


9ο: ΄Εγκριση διενέργειας της προμήθειας λοιπών αναλώσιμων ειδών παντοπωλείου (υλικών καθαριότητας και ευπρεπισμού) για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, της Μαθητικής Εστίας, του ΚΕΚΠΑ, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της ΔΗΚΕΑ και της Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε..


10ο: Εγκριση διενέργειας της προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, της Μαθητικής Εστίας, του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ και της Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε..


11ο: Αίτηση της Καραπάνου Παντελίτσας συζ. Χρήστου, για μείωση μισθώματος των δημοτικών κατασκευών – ευκολιών δασικής αναψυχής, στην περιοχή «Δασάκι» Αριδαίας.


12ο: Αίτηση του Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου (Α.Π.Σ.) «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Σωσάνδρας, για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης δημοτικής αίθουσας, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Σωσάνδρας.


13ο: ΄Εγκριση προκήρυξης και τευχών δημοπράτησης (Σχέδια) του υποέργου 5 «Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων και της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αριδαίας».


14ο: Εγκριση της αριθμ. 6/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης (ΚΕ.Κ.Π.Α.) του Δήμου Αλμωπίας, που αφορά δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του ισογείου του Παιδικού Σταθμού Φιλώτειας, στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου, για χρήση ως αίθουσα δεξιώσεων.


15ο: Μη χορήγηση άδειας άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.


16ο: Διαγραφή προστίμου και τέλους χρήσης κοινοχρήστου χώρου και των προσαυξήσεων τους, από τον μισθωτή του κυλικείου του ΚΑΠΗ Αριδαίας, κατόπιν και της αριθμ. 13α/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης (ΚΕ.Κ.Π.Α.) του Δήμου Αλμωπίας.


17ο: Διαγραφή προσαυξήσεων οφειλέτη, κατόπιν εισήγησης της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Αλμωπίας.


18ο: Απευθείας ανάθεση εκμετάλλευσης συστάδων του δημοτικού δάσους Προμάχων σε δασικούς συνεταιρισμούς Προμάχων, για το έτος 2014.


19ο: Καθορισμός τιμών για φιλοξενίες στη Μαθητική Εστία Αριδαίας.


20ο: Έγκριση απολογισμού του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας», οικονομικού έτους 2012.


21ο: Έγκριση απολογισμού του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας», οικονομικού έτους 2012.


22ο: Έγκριση ΄Εκθεσης Εσόδων – Εξόδων Γ΄ Τριμήνου, του Δήμου Αλμωπίας, για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013.


23ο: ΄Εγκριση Ισολογισμού της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Αριδαίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), οικονομικού έτους 2012.


24ο: Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Αριδαίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.).


25ο: Εγκριση της αριθμ. 29/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Αριδαίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού της, οικονομικού έτους 2014.


26ο: Κατανομή ΣΑΤΑ




Δήμος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *