Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Παράξενα: Οι δημόσιες τουαλέτες που έγιναν μοντέρνα καφετέρια (pics)

Όσο και να λέμε πως τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα, πάντα κάτι και κάποιος θα μας εκπλήσσει ευχάριστα προσφέροντάς μας καινούριες εμπειρίες και πρωτότυπες προτάσεις...


Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις μοναδικές δημόσιες τουαλέτες που μετατράπηκαν σε μια μοντέρνα καφετέρια στο κέντρο του Λονδίνου.

Οι τουαλέτες είχαν δημιουργηθεί τον 19ο αιώνα και είχαν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους μέχρι που οι αγοράστηκαν και άλλαξαν ριζικά.

Τώρα είναι ένα από τα πιο τρέντι καφέ της Βρετανίας έχοντας κρατήσει τις αρχικές βικτοριανές λεπτομέρειες όπως και τις τουαλέτες από πορσελάνη που πλέον αποτελούν το μοναδικό αυτό διάκοσμο...

Οι καρέκλες είναι τοποθετημένες στις παλιές λεκάνες, που έχουν πλέον μετατραπεί σε έργα τέχνης που στολίζουν το κατάστημα!

Η κουζίνα βρίσκεται στο παλιό δώμα του επιστάτη και η καφετέρια ονομάζεται "Attendant"...

Δείτε τις φωτογραφίες:







 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *