Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Συγκέντρωση τροφίμων, παιχνιδιών, φαρμάκων και απορρυπαντικών από το Δήμο Πέλλας

Ο Δήμος Πέλλας, συμμετέχοντας στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας διοργανώνει συγκέντρωση τροφίμων, παιχνιδιών, φαρμάκων και απορρυπαντικών την Παρασκευή 11 και
το Σάββατο 12 Απριλίου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα στους τέσσερις Δήμους του Νομού δίνοντας την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Ο χώρος της συγκέντρωσης τροφίμων, παιχνιδιών, φαρμάκων και απορρυπαντικών είναι στο Ισόγειο του Δημαρχείου κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 17:00-21.00 την Παρασκευή 11/04/2014 και 09:00-14:00 το Σάββατο 12/04/2014.

Ας προσπαθήσουμε να γεμίσουμε όλοι μαζί το Πασχαλινό τραπέζι για όλους.


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *