Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Δείτε που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές βροχές στα κεντρικά και στα βόρεια –Σε καλά επίπεδα η θερμοκρασία


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 22 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 27 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, με εξαίρεση τις πρωινές ώρες στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες όπου θα πνέουν μέτριοι 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στον Κορινθιακό μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια και ορεινά τμήματα περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια του νομού η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Σαρωνικό τις πρωινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Την Κυριακή στα κεντρικά και βόρεια αναμένεται να έχουμε λίγες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών παροδικών βροχών στα ανατολικά ηπειρωτικά και βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σταθερά επίπεδα.

πηγη: www.newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *