Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Νέος πρόεδρος στη Δόξα Εξαπλατάνου ο Τάσος Λαμπρίδης

Μετά από δυο συνεχόμενες έκτακτες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Δόξας Εξαπλατάνου, πραγματοποίησε την Παρασκευή 20-06-2014,τη τρίτη συνεδρίαση η όποια έφερε και θετικά αποτελέσματα.
Έτσι μετά από μαραθώνιες συναντήσεις και διεργασίες των τελευταίων ημερών, τα μέλη του Δ.Σ κατωχύρωσαν την υποψηφιότητα του Τάσου Λαμπρίδη, ως νέου προέδρου της Δόξας Εξαπλατάνου.
Η προσφορά του μεγάλη και γνωστή σε όλους μας. Γνώστης της λειτουργίας και των
προβλημάτων της ομάδας ,καθώς διετέλεσε ως γενικός αρχηγός αρκετά χρόνια.
Με εμφανή τα σημάδια της συναισθηματικής φόρτισης τον πρώτο λόγο πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Βασιλειάδης. Τα λόγια θα είναι λίγα για να μπορέσει να περιγράψει κάνεις την μεγάλη του προσφορά! Είναι αυτός που πήρε την ομάδα από το μηδέν και την οδήγησε στην κορυφή, δημιουργώντας μια ομάδα και έναν σύλλογο υπόδειγμα οργάνωσης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Αφού ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο καλή επιτυχία, τόνισε ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη του, προτρέποντας και τα υπόλοιπα μέλη να πράξουν το ίδιο.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος Τάσος Λαμπρίδης ο οποίος και έθεσε στα μέλη το νέο πλάνο προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Εν συνεχεία η διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα, η οποία αποτελείται από εννέα διοικητικά και δεκαοκτώ ενεργά μέλη.
Το εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΣΑΚΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΡΑΦΑΤΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΚΟΡΟΣΙΑΔΟΥ ΒΑΣΩ

ΥΠ.ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ, ΔΙΑΧ. site: ΒΟΖΙΝΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΕΦΟΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: ΚΑΡΑΦΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

΄΄ ΔΑΓΜΑΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ



Πηγή:doxaexapl.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *