Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 11/8 τα Ζώδια!

Tα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Παρόλο που υπάρχει ένα βάρος που σε σπρώχνει να πας βαθιά μέσα στον εαυτό σου, εσύ σήμερα απολαμβάνεις τις όμορφες παρέες των φίλων και κάνεις συζητήσεις πολύ ανοικτές για θέματα που ακόμα άλλοι τα θεωρούν ταμπού.

Ερωτικά: Θα πάρεις πρωτοβουλίες για να βρεθείς με ένα Ταύρο που δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλει από εσένα, γιατί μάλλον είναι δεσμευμένος αλλά σε φλερτάρει έντονα. Επειδή αισθάνεσαι την εσωτερική σου δύναμη, νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις οτιδήποτε δεν είναι πολύ εύκολο για σένα. Η έντονη σεξουαλικότητα του Σκορπιού είναι αξεπέραστη και σε συγκινεί βαθιά.

Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι σκληρά, ακόμα και σε διακοπές, να έχεις την προσοχή σου στα οικονομικά σου, γιατί έχεις προβληματιστεί έντονα τον τελευταίο καιρό κυρίως με αυτά που είναι να πληρώσεις προς τρίτους. Όμως όλο και κάτι γίνεται που μπορεί σου εξασφαλίσει χρήματα για να πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου.




Γενικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και χρειάζεσαι ψυχραιμία και ανοικτό μυαλό για να τις αντιμετωπίσεις. Με φίλους ή με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σου, θα υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες σε πολλά θέματα. Η επιμονή σου μπορεί να είναι υπερβολική για αυτό φρόντισε να την ξεπεράσεις. Προσοχή στη διατροφή σου: φρόντισε να είναι ανάλαφρη και να πίνεις αρκετό νερό, ώστε να μην κάνεις κατακράτηση.

Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες που σε κάνουν να υποχωρήσεις απέναντι σε ένα πρόσωπο. Αν έχεις έστω και λίγη τόλμη θα ξεφύγεις από τα κλασικά στερεότυπα και θα κάνεις την κίνηση της εξομολόγησης. Μπορεί όλα να σου φαίνονται δύσκολα, αλλά νιώθεις έντονα συναισθήματα και αυτό δεν μπορείς να το αψηφήσεις. Με τον Υδροχόο θα υπάρξει μια πολύ έντονη σχέση.

Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα αλλά τελικά δεν είναι και πολύ εύκολο να τα βάλεις προς την κατεύθυνση που θα σου φέρει κέρδος. Ο λόγος είναι πως έχεις κάποιες θεωρίες που σου φέρνουν δυσκινησία, καθώς οι απόψεις σου δεν είναι αντικειμενικές. Αν ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, θα δεις και παραπέρα.




Γενικά: Έχεις μεγάλη επικοινωνία με διάφορα άτομα, αλλά χωρίς να το καταλάβεις αναζητάς αυτούς που θα συμφωνήσουν απόλυτα μαζί σου και γενικά θα σε βάλουν στο επίκεντρο. Γι' αυτό θα προτιμήσεις να κάνεις παρέα με άτομα που έχουν μια συγκεκριμένη ποιότητα. Επίσης, μπορεί να έχεις ξεκινήσει να γράφεις τις προσωπικές σου εμπειρίες, περίπτωση κατά την οποία πιθανόν να έχεις και ένα δραματικό τρόπο στην αφήγησή σου...

Ερωτικά: Η ρομαντική σου έκφραση θα μεγαλώσει αρκετά και θα γίνει τόσο δυνατή ώστε θα σε επηρεάσει πάρα πολύ στη συμπεριφορά σου, γενικά. Ένα Λιοντάρι θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο που μαζεύει όλα τα «βασιλικά» χαρακτηριστικά που ψάχνεις. Ένα ταξίδι μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σε ανανεώσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς, ακόμα και σε διακοπές αν βρίσκεσαι, να κάνεις κάποιες συμφωνίες που σε συμφέρουν αλλά πάνω από όλα να μην κόψεις κάποιες γέφυρες που μπορεί να βρίσκονται εκτός Ελλάδος. Η βοήθεια από ένα συγγενικό πρόσωπο θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείς περισσότερο. 




Γενικά: Έχεις περιοριστεί στο να κάνεις μόνο κινήσεις που θα σε εξασφαλίσουν σε όλα τα επίπεδα. Ίσως βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να αποδείξεις ακόμα και στον εαυτόν σου πως αξίζεις - θα αγοράσεις δώρα για τους άλλους ή θα επιλέξεις πιο σοφιστικέ μέρη για να περάσεις την ώρα σου.

Ερωτικά: Ο Υδροχόος μπορεί να έρθει πιο κοντά σου γιατί εσύ έχεις μια πολύ ιδιαίτερη προσωπική ζεστασιά και γενικά του δίνεις διαφορετική σημασία από άλλες φορές. Η κοινωνικότητα που θα δείξεις σε βοηθάει να κερδίσεις πόντους, γιατί, όταν το θέλεις, γίνεσαι η ψυχή της παρέας. Από την άλλη, ένας Σκορπιός που σου αρέσει και σε ενδιαφέρει υπερβολικά θα διαλέξει κάτι πιο ήρεμο με στόχο να περάσετε κάποιο χρόνο μαζί. Πιθανόν να διαφωνείς, αλλά δεν θα του χαλάσεις το χατίρι. Η Αφροδίτη που είναι ακόμα στο ζώδιό σου επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες. Σίγουρα θα νιώθεις μια εσωτερική γαλήνη και διάθεση να προστατευτείς από το πέρασμά της.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κινήσεις μεγαλόπρεπες, προκειμένου να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του ανταγωνισμού ή ακόμα και να κερδίσεις μέσα από αυτό τον τρόπο. Δεν θέλεις να φαίνεσαι μίζερος/η, γι' αυτό ξεπερνάς και τον ίδιο σου τον εαυτό.




Γενικά: Έχεις επαναστατήσει αρκετά και κυρίως μπορείς να δεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων. Αρκεί να κρατήσεις αυτή την εμπειρία σου σαν κάτι πολύ θετικό, που θα σε εξελίξει και θα σε κάνει να βλέπεις τη ζωή «πανοραμικά» και όχι μέσα από το πρίσμα του «εγώ» σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις και τις ανάγκες των γύρω σου. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο σε απασχολεί και σε υποχρεώνει να βρίσκεσαι συνέχεια κοντά του.

Ερωτικά: Έχεις ακόμα κάποια κρατήματα αλλά τουλάχιστον διαπραγματεύεσαι όλα τα θέματα που προκύπτουν μέσα στη σχέση σου, χωρίς να επιβάλλεις την άποψή σου και να θέτεις βέτο. Επειδή σε έλκουν τα ώριμα πρόσωπα, πιθανόν να γνωρίσεις κάτι πολύ δυνατό που θα σε καθορίσει για ένα μεγάλο διάστημα.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αναζητήσεις μέσα από συνεργασίες και συναναστροφή με άλλα άτομα, αλλά κρατάς και το συντηρητικό σου προφίλ γιατί δεν θέλεις να ξεφύγεις και να ανοιχτείς πολύ. Πάντως, όλο κάτι σε σπρώχνει να ακολουθήσεις δρόμους τελείως καινούργιους και πρωτοπόρους.




Γενικά: Θέλεις να βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο και να επικοινωνείς μαζί τους. Χρειάζεσαι όμως διάκριση για να μην μπερδευτείς και αρχίσεις να μιλάς σε όλους ανεξαιρέτως. Από εκεί που ανοίγεσαι, μετά πάλι μπορεί να το μετανιώσεις και να κλειστείς περισσότερο στο καβούκι σου. Μέσα στην καθημερινότητά σου μπορεί να χρησιμοποιήσεις κάποιες εναλλακτικές συμβουλές για θέματα ομορφιάς και υγείας του δέρματος.

Ερωτικά: Το ενδιαφέρον ενός Υδροχόου μπορεί να είναι κρυφό. Υπάρχει περίπτωση όχι απλά να μην στο δείχνει, αλλά αντίθετα να σε κοντράρει για να μην φανεί αυτό που νιώθει. Αν όντως έχεις ενδιαφέρον, καλύτερα να είσαι ανοικτός/ή ώστε να το πάρει το μήνυμα. Από την άλλη, η κρυφή σχέση με ένα Σκορπιό όσο πάει και σε πιέζει περισσότερο γιατί ο ίδιος αντιμετωπίζει κάποια θέματα που σε ρίχνουν και εσένα. Αν έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, μπορεί να μπει ξανά στην ζωή σου ο Καρκίνος και να παραμείνει τελικά μαζί σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια αναποφασιστικότητα για το πώς πρέπει να κινηθείς μελλοντικά. Παρόλο που έχεις κάποιες κινήσεις που φαίνονται για την δική σου φύση αρκετά ακραίες, τελικά βλέπεις ότι ούτε και αυτές έχουν αποδώσει. Το μόνο που κατάφερες είναι να ξελασκάρεις από διάφορες εντάσεις και αδιέξοδα, χωρίς όμως να προχωρήσεις. Πάντως, κάτι είναι και αυτό, γιατί θα οδηγηθείς στην τελική ευθεία προς την επιτυχία.





Γενικά: Έχεις μια διάθεση αρκετά δημιουργική και μπορεί να γίνεις η ψυχή της παρέας. Η σχέση με τα παιδιά σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη και αυτό σε βάζει να κάνεις ακόμα μεγαλύτερες κινήσεις προσέγγισης ακόμα και με άλλα άτομα. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να υπάρξουν γέφυρες με ομάδες ή παρέες που έχουν πολλά καλλιτεχνικά ή δημιουργικά ενδιαφέροντα.

Ερωτικά: Έχεις τελικά ένα στόχο και τον πετυχαίνεις μέσα από άνοιγμα ψυχικό. Τελικά, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να δεχτείς και να επικοινωνήσεις φιλικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Παρόλο που αναζητάς την αποκλειστικότητα, δείχνεις ανοχή και σε κάποιες συνήθειες του άλλου προσώπου - διαφωνείς μ' αυτές, αλλά δεν σου αρέσουν όμως και οι φασαρίες ή οι εντάσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις επιλογή αυτό το διάστημα γιατί με τον τρόπο σου έχεις ανάγκη να διεκδικήσεις ό,τι σου ανήκει. Κυρίως αν υπάρχει κληρονομική περιουσία, θα κινηθείς με μεγάλη σιγουριά και διάθεση να κερδίσεις. Σίγουρα υπάρχουν διαφωνίες αλλά αυτή την φορά φαίνεσαι αποφασισμένος/η.




Γενικά: Νιώθεις ακόμα τη γενική δέσμευση που υφίσταται το ζώδιό σου, αλλά τουλάχιστον από σήμερα μπορεί να αρχίσεις να χαλαρώνεις γιατί θα υπάρξει καλύτερη διαχείριση όλων των γεγονότων. Η προσωπική σου ζωή ενδέχεται να... βγήκε για λίγο στη φόρα από ένα φιλικό πρόσωπο και αυτό είναι που σε ενοχλεί αφάνταστα. Για το λόγο αυτό σκέφτεσαι να απομακρυνθείς.

Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα πολύ έντονο πρόσωπο πιθανόν να σε καθορίσει, γιατί θα χρειαστεί να κάνεις μεγαλύτερες προσπάθειες να αποδείξεις κάτι για τον εαυτό σου. Κυρίως αν το άτομο είναι Λιοντάρι, θα διαπιστώσεις ότι θα γίνει από την πλευρά σου κάτι το υπερβολικό για να μπορέσετε να τα πάτε καλά. Μπορεί, βέβαια, αυτή την υπερβολή εσύ να την νιώθεις ως τέτοια, επειδή θέλεις να ξεχωρίζεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Όλα θα κυλήσουν πιο φυσιολογικά αν κινηθείς χαλαρά και δεν σε πιάσει το άγχος να αποδείξεις ότι κάτι είσαι, ή ότι μπορείς να ξεπεράσεις τους άλλους γύρω σου. Βέβαια, από την άλλη, αυτό είναι και το κίνητρο σου: για να ξεχωρίσεις θα βγεις από την αδράνεια και θα κάνεις τα πάντα για τη διάκριση. Πρόσεξε μην σπαταλάς τα χρήματα σου για τον ανταγωνισμό. 




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια καλύτερη φάση γιατί είσαι ανάμεσα σε φίλους με τους οποίους περνάς καλά και αυτό σε καλύπτει αλλά και σε γεμίζει ψυχικά. Η αναζήτηση μιας πιο πνευματικής κατάστασης πάντα σε κάνει και νιώθεις ένα γέμισμα ψυχής. Η συγχώρεση του εαυτού σου αλλά και των άλλων γύρω σου, των ατόμων από το παρελθόν σου, θα σε γαληνέψει.

Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ θα σε βάλει σε μια μεγαλύτερη ηρεμία. Μπορεί να σε μπερδεύει με τις καθημερινές του αλλαγές, αλλά τουλάχιστον ξέρεις με τι υλικό θα δουλέψεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες σίγουρα θα απομακρυνθείς από την γήινη πραγματικότητα και η ονειροπόληση ή η ωραιοποίηση για ένα άλλο πρόσωπο θα πάει σύννεφο.

Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να βρίσκεσαι σε... νιρβάνα, οπότε δεν σκοτίζεσαι και πολύ για τα χρήματα. Μπορεί να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν ότι κάτι καλό θα γίνει και τελικά επειδή το πιστεύεις και δεν αγχώνεσαι, σίγουρα κάτι καλό θα γίνει!




Γενικά: Έχεις αρχίσει και βλέπεις αλλιώς την τρέχουσα καθημερινότητα και αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αλλά πάνω από όλα να κινηθείς σωστά, γιατί θα έχεις βγάλει από πάνω σου το άγχος του χρόνου. Έτσι, όπου και να βρίσκεσαι θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τα καλά του περιβάλλοντος. Κυρίως αν βρίσκεσαι σε κάποια παραλία θα περάσεις πολύ χαλαρωτικά.

Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Σκορπιό θα πάει πολύ καλά, γιατί θα έχετε από κοινού κάποια ενδιαφέροντα που θα σε γεμίσουν γιατί μπορεί να είναι και κοινοί στόχοι στην δουλειά. Γενικά, θα έχεις την άνεση να προσφέρεις και να συμπαρασταθείς σε ό,τι θέλει το άλλο πρόσωπο. Αν είσαι μόνος/η η θα ευχαριστηθείς την μοναξιά σου γιατί θα έχεις εσωτερική ηρεμία.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι κάπως να χαλαρώσεις – ακόμα και αν βρίσκεσαι σε δουλειά, θα μπορείς να αντιμετωπίσεις την τρέχουσα πραγματικότητα με μια πιο ήρεμη και προσιτή συμπεριφορά. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δεις ότι όλα θα έρθουν πιο εύκολα και θα γίνει κάτι καλό με τα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να πάρεις μια έξτρα αμοιβή.




Γενικά: Έχεις αναλάβει καθήκοντα νοσοκόμου γιατί θέλεις να προσφέρεις και να εξυπηρετήσεις ή να βοηθήσεις δικά σου άτομα. Αν πάλι δεν έχεις με κάτι να ασχοληθείς, θα το ρίξεις στον ύπνο ή στο διαλογισμό.

Ερωτικά: Αφήνεσαι στο ρεύμα της συμπαντικής ροής και μάλλον κερδισμένος/η θα βγεις, γιατί Παρθένος και Ιχθύς σου δίνουν το στίγμα τους. Μπορεί να περνάς μια εσωτερική ένταση από δικά σου θέματα και να μην μπορείς να συμμετέχεις 100% σε οτιδήποτε γίνεται γύρω σου, αλλά τουλάχιστον θα έχεις την ηρεμία και την εσωτερική γαλήνη που χρειάζεται το νευρικό σου σύστημα. Με το Λιοντάρι υπάρχουν δυσκολίες πρακτικές, αλλά σήμερα θα λυθούν πιο εύκολα ορισμένα ζητήματα.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αφήσει πολλές δουλειές πίσω σου για να μπορέσεις να σκεφτείς πιο διαισθητικά, γιατί μάλλον σου έπεσαν όλα μαζί και χρειάζεσαι λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Μην το βάλεις όμως κάτω αν βλέπεις ότι κάποιες πόρτες που έχουν σχέση και με το παρελθόν σου είναι ακόμα κλειστές. Κάτι άλλο θα ανοίξει πολύ καλύτερο.





Γενικά: Είσαι σε φάση που έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να μην ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Αν τελικά είναι αναγκαίο να δουλέψεις αυτές τις ημέρες, θα το κάνεις τόσο απλά και εύκολα και θα το εντάξεις με τέτοιο τρόπο μέσα στην καθημερινότητά σου που και εσένα θα εκπλήξει. Μόνο φρόντισε να μην αφήνεις τα πορτοφόλια και κλειδιά σου εδώ και εκεί, γιατί υπάρχει κίνδυνος να αφαιρεθείς και να τα χάσεις. Το ποτό μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ηρεμήσεις, αλλά καλό είναι να μην πιεις πολύ γιατί σε βγάζει έξω από την πραγματικότητα σου.

Ερωτικά: Έχεις μια ρομαντική διάθεση και μπορεί να ωραιοποιείς ακόμα και ένα άτομο που έχει διαφορετική εικόνα από αυτή που βλέπεις όταν το κοιτάς. Αυτό, αν το κάνεις για λίγο, καλό θα είναι γιατί θα σε βγάλει από την ένταση. Όμως φρόντισε να μην βλέπεις μόνο αυτό που θέλεις εσύ, γιατί μετά θα αρχίσουν οι διαψεύσεις, κυρίως αν γνωρίσεις σήμερα κάποιο πρόσωπο και έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Ο Σκορπιός κατέχει εξέχουσα θέση. Ο Λέων μπορεί να υπάρχει αλλά έχει δύσκολο χειρισμό.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια ενεργητικότητα η οποία σε βοηθάει να τελειώσεις όλες τις δουλειές που μπορεί να έχεις αφήσει στη μέση. Από την άλλη μπορεί να βλέπεις κάποιες συνεργασίες μέσα από φακό παραμορφωτικό και να ακούς μόνο αυτό που θέλεις εσύ. Ακόμα και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, μπορεί να μειώσεις το καλό που θα σου έρθει από την αφέλεια σου ή την αφηρημάδα σου.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *