Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Γκανέζος επιχειρηματίας αγόρασε ομάδα της Έδεσσας!

Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, έχει δώσει την ευκαιρία για σκέψη σε όσους θέλουν να βρούνε εναλλακτικές λύσεις επένδυσης στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.


Στην Έδεσσα συμβαίνει το εξής. Δύο ομάδες της, ο ιστορικός Εδεσσαϊκός και η Ελπίδα βρίσκονται στην ίδια κατηγορία, στο πρωτάθλημα της Α1 του νομού. Ο άνθρωπος που ελέγχει την Ελπίδα, Κώστας Ξενάκης, για να κάνει τη διαφορά έφτασε στη… Γκάνα.



Συγκεκριμένα, έχει έρθει σε συμφωνία – έχουν πέσει και οι υπογραφές, με τον Έρικ Οπόνγκ Γιεμπόα, έναν Γκανέζο που κάτι σας θυμίζει το όνομά του. Όντως είναι ο αδερφός του Άντονι Γιεμπόα (φωτό) που έκανε μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη και κυρίως στη Μπουντεσλίγκα.



Ήδη αύριο αναμένεται να εισπραχτούν τα πρώτα χρήματα, αφού στα χέρια του Ξενάκη υπάρχει το αποδειχτικό, ενώ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της βίζας, θα εμφανιστούν και τέσσερις γκανέζοι ποδοσφαιριστές, οι δύο με συμμετοχές στην … εθνική ελπίδων της χώρας.



Ένα από τα παράδοξα πάντως είναι πως στο πρωτάθλημα της Α1 στην Έδεσσα, δικαίωμα συμμετοχής ανά παιχνίδι έχουν δύο ξένοι άρα οι άλλοι δύο θα μένουν εκτός.

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε στο σημείο να εμπιστευτεί Γκανέζο επενδυτή. Έστω και αν η ομάδα που το έκανε είναι ακόμη σε ερασιτεχνική κατηγορία.




paok24.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *