Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η πανσέληνος μάγεψε τους Έλληνες (pics)

Το λαμπρό αυγουστιάτικο φεγγάρι μάγεψε τους περισσότερους. Φουλ από κόσμο παραλίες, αρχαιολογικοί χώροι και ταράτσες (Pics) 



Σε παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους αλλά και ταράτσες βρήκε τους περισσότερους η χθεσινή νύχτα σε μια προσπάθεια να απολαύσουν την εντυπωσιακή θέα του φεγγαριού.

 
Ήταν άλλωστε το μεγαλύτερο και πιο φωτεινό φεγγάρι της χρονιάς και αιχμαλώτισε στη λαμπρή ολότητά του όσους είχαν την τύχη να το αντικρίσουν.
 
Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη ήταν κατά 14% πιο κοντά στη Γη και κατά 30% πιο φωτεινή σε σχέση με τις υπόλοιπες πανσελήνους του έτους.

http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *