Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Έγινε χαμός στο 3ο ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΙ στους Προμάχους Αλμωπίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

«Έμφραγμα» στο Φράγμα!

Μόνο αυτή η έκφραση μπορεί να χαρακτηρίσει την θριαμβευτική επιτυχία του «3ου Φράγμα πάρτι», που διοργάνωσε το διήμερο που πέρασε, ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.
 
 
 
Η δεύτερη και τελευταία ημέρα της εκδήλωσης, μπορεί να χωριστεί σε δυο μέρη.
Στο πρώτο μέρος, θα αναφέρουμε την ημερήσια λειτουργία, κατά την οποία, συνέρρεαν συνεχώς επισκέπτες στην ειδυλλιακή περιοχή, και απολάμβαναν τον αρωματικό καφέ και τα παγωμένα κοκτέηλς και χυμούς, ενώ δεν έλειψαν τα παιχνίδια και τα μπουγελώματα στα δροσερά νερά των φυσικών λιμνών του ποταμού που διαρρέει τον χώρο.
Παρατηρήθηκε μια αδιάλειπτη ροή επισκεπτών, κυρίως οικογενειακές παρέες και η περιοχή κυριολεκτικά ζωντάνεψε από τις όμορφες μουσικές των dj s και τις χαρούμενες φωνές και τα ξεφωνητά των μικρών παιδιών, αλλά και των μεγάλων.
Το φαινόμενο διαρκούσε καθ όλη τη διάρκεια της ζεστής ημέρας με συνεχώς αυξανόμενη ροή.
Κατά τις εννιά το βράδυ, ο χώρος κατακλύστηκε από νεολαία και η περιοχή θύμιζε πολυσύχναστο Ελληνικό νησί.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα λοιπόν, στο δεύτερο μέρος της ημέρας, την σκυτάλη ανέλαβε ο χαρισματικός δεξιοτέχνης του σαξόφωνου Χρήστος Σαμσούρης και με τον βραχνό-μελωδικό ήχο του μαγικού οργάνου του, ταξίδεψε για μια ώρα περίπου τους εκατοντάδες θαμώνες, σε κόσμους φανταστικούς κι ονειρεμένους, καταχειροκροτούμενος. (https://www.facebook.com/)

Στη συνέχεια τα φώτα χαμήλωσαν και μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, προβλήθηκε στο τεράστιο βιντεογουόλ, ένα βίντεο αφιέρωμα στην ομάδα του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ, που επιμελήθηκε ο dj ΠΗΤ και περιελάμβανε συγκινητικά στιγμιότυπα και φωτογραφίες από την μακρόχρονη πορεία του συλλόγου. Ο κόσμος το καταχάρηκε και στο τέλος ξέσπασε σε παρατεταμένο χειροκρότημα, ενθουσιασμένος.
Και πριν προλάβουν όλοι να πάρουν τα μάτια τους από την βιντεοοθόνη, ξαφνικά φωτεινοί πυρσοί και καπνογόνα, πλημμυρίζουν τον σκοτεινό διάκοσμο, κάνοντας τον χώρο, κατάφωτο και τα θεόρατα πλατάνια να μοιάζουν με ήρωες του Θερβάντες, κινούμενα από το δροσερό αεράκι.

Ακολούθησε ένα καταιγιστικό πρόγραμμα από τους dj s , με μια εξαιρετική επιλογή τραγουδιών, που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους και τους κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Απόλυτα άρτια διοργάνωση, από τους ιθύνοντες του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, γιατί αποδεικνύουν την συνοχή της τοπικής μας κοινωνίας και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των κατοίκων.

Αξιοσημείωτη, η μεγάλη και αθρόα παρουσία πολλών παρεών από τα γειτονικά χωριά (Γαρέφι-Δωροθέα-Σωσάνδρα-Αριδαία-Βορεινό-Ίδα-Λουτράκι-Λυκόστομο-Ξιφιανή-Άψαλο),που επιβεβαιώνει την αγαστή συνεργασία των μελών του συλλόγου με όλους τους εμπλεκόμενους με τον βασιλιά των σπορ, φορείς και αναδεικνύει την άμιλλα και την συναδερφικότητα.

Αυτή η τεράστια επιτυχία, βάζει τις βάσεις και ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά, για το επόμενο πάρτι και όλοι πια σκέφτονται δυνατά, να αναβαθμιστεί ο θεσμός και να επιχειρήσουν του χρόνου ένα μουσικό φεστιβάλ με πολλά γκρουπ Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου! 
 
Δείτε τις φωτογραφίες του promahi-nea.blogspot.gr
 
















































































 
 promahi-nea.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *