Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κοντά στον μικρό Άγγελο (vid)

Για το χαμόγελο του μικρού Άγγελου


Ο Άγγελος δεν έχει κλείσει ακόμη τα πέντε χρόνια του, αλλά η ζωή τον έστειλε από μικρό στο Λονδίνο μετατρέποντάς τον σε έναν μεγάλο αγωνιστή! Όταν οι γονείς του, ο Μάκης και η Κατερίνα, ζήτησαν να επισκεφτούν την ομάδα του ΠΑΟΚ τις ημέρες που οι αγαπημένοι παίκτες του μικρού Άγγελου θα βρίσκονταν στην αγγλική πρωτεύουσα για το φιλικό με την ΚΠΡ, η απάντηση ήταν αυτονόητη: «Τα πάντα, για ένα χαμόγελο του μικρού Άγγελου».

Ο μικρός μαχητής από τη Ρόδο που ζει τους τελευταίους οκτώ μήνες στο Λονδίνο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπείες, ξεπέρασε γρήγορα το τρακ, φόρεσε μια φανέλα της αγαπημένης ομάδας του και φωτογραφήθηκε με τους ήρωές του. Την επόμενη ημέρα, ο μικρός Άγγελος και η οικογένειά του παρακολούθησαν τον ΠΑΟΚ να νικάει 1-0 την ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ», δίπλα από τους φίλους του Δικέφαλου: Δείτε τις φωτογραφίες και το σχετικό βίντεο από PAOK TV.

paokfc.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *