Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

IALMOPIA LIVE: Ο Νίκος και η Σταυρούλα LIVE στην Πολυκάρπη [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Ο Νίκος και η Σταυρούλα LIVE στην Πολυκάρπη [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]



Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση ο Νίκος και η Σταυρούλα τραγούδησαν LIVE στο λόφο Αγίου Ελευθερίου στην Πολυκάρπη (7/8). Μια εκδήλωση η οποία αναβλήθηκε δύο φορές τις προηγούμενες ημέρες, τελικά πραγματοποιήθηκε και γέμισε χαμόγελα στον κόσμο που παρευρέθηκε στο χωριό και πέρασε ένα ήρεμο βράδυ γεμάτο μουσική!


To ialmopia.gr ήταν εκεί και στήριξε την προσπάθεια όλων των παιδιών που πάλεψαν για να πραγματοποιήσουν αυτή την βραδιά και σας παρουσιάζει αποσπάσματα από το Live του Νίκου και της Σταυρούλας πάντα μέσα από την κάμερα του ialmopia.gr


Δείτε το γεμάτο μουσική βίντεο:




Δείτε φωτογραφίες της βραδιάς του ialmopia:










































































ialmopia.gr

3 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *