Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Δημοσιεύεται η πρώτη φωτογραφία του υποτιθέμενου τέρατος του Λοχ Νες (Σαν σήμερα 12/11)

1954: Κλείνει ο σταθμός υποδοχής μεταναστών στο νησί Έλις της Νέας Υόρκης.

1938: Ο αρχιναζί Χέρμαν Γκέρινγκ προτείνει ως πατρίδα των Εβραίων το νησί της Μαδαγασκάρης, που βρίσκεται στα νότια της αφρικανικής ηπείρου.

1990: Ο Αγγλος Τίμοθι Μπέρνερς - Λι ανακαλύπτει τον Παγκόσμιο Ευρύ Ιστό, γνωστότερο με τα αρχικά WWW, πάνω στον οποίο βασίζεται η λειτουργία του Ίντερνετ.'


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 12/11
1936 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πιανίστας Mort Shuman (Mortimer Shuman 1936-1991) γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Τα τραγούδια που έγραψε τραγουδήθηκαν από δημοφιλής καλλιτέχνες όπως Elvis Presley ("Little Sister", "Viva Las Vegas"), The Drifters ("Save the Last Dance for Me") κ.α. Έγραψε και τραγούδησε επίσης στα γαλλικά τραγούδια όπως τα "Allo Papa Tango Charlie", "Sha Mi Sha", "Le Lac Majeur" κ.α. που έγιναν μεγάλες επιτυχίες στη Γαλλία.
1944 Ο Αμερικανός πιανίστας, τραγουδοποιός και ενορχηστρωτής Booker T. Jones γεννήθηκε στο Μέμφις του Τενεσί. Με την μπάντα του Booker T. & the MG's έπαιξαν στις σημαντικότερες ηχογραφήσεις της δισκογραφικής εταιρείας Stax και ο ίδιος έγραψε τραγούδια που έμειναν κλασικά, όπως τα "I Love You More Than Words Can Say" (Otis Redding), "Born Under a Bad Sign" (Albert King), "Green Onions" κ.α. Το 1992 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame και το 2007 τιμήθηκε με το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement". Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Willie NelsonRufus ThomasRay CharlesNeil YoungNatalie Merchant κ.α.
Αθλητισμός 12/11
1990Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έξω από τη Δράμα σκοτώνεται ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Λάζαρος Χαραλαμπίδης (23 χρ.).
1994wilma_rudolphΠεθαίνει στην πατρίδα της, στο Τένεσι, η «μαύρη γαζέλα» του αμερικάνικου αθλητισμού Βίλμα Ρούντολφ (54 χρ.). Στους ολυμπιακούς Αγώνες στη Ρώμη το 1960 κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια (100, 200 και σκυταλοδρομία 4Χ100 μ.).
2000Fernando RiksenΟ Ολλανδός αμυντικός της Ρέιντζερς, Φερνάντο Ρίκσεν γίνεται ο πρώτος που τιμωρείται στη Σκωτία με αποδεικτικό στοιχείο το βίντεο.

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ
ΠΗΓΗ: retrosport/sansimerastimousiki.gr/patris

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *