Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας: Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση ενός νέου συνανθρώπου μας που έχει άμεση ανάγκη

Η ΔΗΚΕΑλμωπίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Εδέσσης και περιχώρων σας καλούν, τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, όπου θα πραγματοποιηθεί Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση ενός νέου συνανθρώπου μας από την περιοχή Αλμωπίας που έχει άμεση ανάγκη.

Στην Μουσική Εκδήλωση θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς τα εξής μουσικά σχήματα:

“Λυμενα κορδόνια”- έντεχνα και ελαφρολαϊκά, “ο Διογένης” με τον Δ. Χριστόπουλο και Δ. Ουσταμπασίδη- ποντιακά, η παρέα από το Πρώτο Πάτωμα “Το Καφέ Αμάν της Καρατζόβας”- ρεμπέτικα και παραδοσιακά και Ρεμπέτικα τραγούδια με τους Μπέντση Χριστίνα, Τραμποσίνη Χρήστο, Μαρμαρίδη Χρήστο και Τσίντζα Στέργιο.



Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα υπάρχει κουμπαράς αγάπης όπου ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει.





Για έναν σκοπό ολοι ΜΑΖΙ μπορούμε ...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *