Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

886 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς 656.736 γεωργών και κτηνοτρόφων

Ολοκληρώνεται σήμερα, η πληρωμή της προκαταβολής (50%) της ενιαίας ενίσχυσης για το 2014 σε 656.736 δικαιούχους γεωργούς και κτηνοτρόφους.

Το ποσό που πιστώθηκε στους λογαριασμούς των αγροτών ανέρχεται σε 886.450.613,63  ευρώ και θα είναι διαθέσιμο εντός της ημέρας.

Οι πληρωμές, όπως τόνισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Καρασμάνης, διενεργήθηκαν ομαλά και με πλήρη διαφάνεια σε όλους τους Νομούς ενώ τα ποσά που εισέπραξαν οι δικαιούχοι παραγωγοί αντιστοιχούν στην αξία των δικαιωμάτων που έχουν ενεργοποιήσει για το 2014.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επεσήμανε ο κ. Καρασμάνης, μέσα από συνεχείς προσπάθειες κατάφερε να εξομαλύνει σταδιακά τα όποια προβλήματα εμφανίστηκαν στην κατανομή των επιλέξιμων βοσκοτόπων με στόχο την ομαλή καταβολή της ενίσχυσης σε επίπεδο χώρας και στη συντριπτική πλειοψηφία των κτηνοτρόφων.

Η πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης αποτελεί μια οικονομική ανάσα για τους Έλληνες παραγωγούς ώστε να αντιμετωπίσουν τις υποχρεώσεις τους και να προγραμματίσουν τις ανάγκες τους για το επόμενο διάστημα.

Στόχος του Υπουργείου είναι να έχει πληρωθεί και η εξόφληση της ενιαίας μέχρι το τέλος του 2014. 


Αναλυτικά η πληρωμή ανά Νομό.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *