Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ - 17 εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση της Πέμπτης!

Δεν ξανάγινε! Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ, κάτι που σημαίνει ότι ο... χορός των εκατομμυρίων συνεχίζεται και η επόμενη κλήρωση θα δώσει σε έναν ή πολλούς υπερτυχερούς περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά οι αριθμοί που κληρώθηκαν την Κυριακή

Αριθμοί:42, 39, 16, 9, 5,

Αριθμός τζόκερ: 12


Ουρές στα πρακτορεία από το πρωί

Από το πρωί της Κυριακής, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ήταν γεμάτα, καθώς μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να παίξουν Τζόκερ εν όψει του τζακ ποτ που έδινε 14 εκατομμύρια ευρώ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τις τελευταίες ώρες πριν από την κλήρωση συμπληρώνονταν περίπου 1.000 δελτία Τζόκερ το δευτερόλεπτο, ενώ, έως το απόγευμα της Κυριακής είχαν υποβληθεί 2.370.000 δελτία.

Το ποσό κινητοποιεί ακόμη και όσους δεν έχουν παίξει ποτέ στη ζωή τους, και θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά την τύχη τους. Το ιλιγγιώδες ποσό των 17 εκατ. ευρώ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων μετά τον Απρίλιο του 2010, όταν είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *