Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Εδεσσαϊκός - Αλμωπός 0-0. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ]

Ισόπαλο χωρίς γκολ ήρθε το μεγάλο ντέρμπι της Α1 ανάμεσα στον Εδεσσαϊκό και τον Αλμωπό στην Έδεσσα.



Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ξεκίνημα του πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ, καθώς ο Αλμωπός στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν σε πολύ καλή μέρα. Στην συνέχεια οι παίκτες του Μπίλη ισορρόπησαν τον αγώνα και προσπάθησαν κυρίως με αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά όμως οι τελικές τους ενέργειες δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα, με το τελικό 0-0 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ καλό και ισορροπημένο παιχνίδι, γεμάτο ένταση και φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες.

Το γήπεδο της Έδεσσα ήταν γεμάτο και πριν την έναρξη του αγώνα έγινε απονομή αναμνηστικών βραβείων στην χρυσή ομάδα του Εδεσσαϊκού της δεκαετίας του 60'


ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

(Χρήστος Μεσημερλής): Ακριτίδης, Μπέσιος, Παγιούλας, Παπαηλίας, Λαφαζανίδης, Πούπης, Χόντζιας (70' Απαζόγλου), Παλημάνης, Μεταξάς, Μηλιάδης( 70' Χουμαλης)

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

(Λεωνίδας Μπίλης): Χρήστου, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Μπογδάνης, Ελευθεριάδης Θ., Τσιτλακίδης (65' Τσιμτσιρίδης), Τσακαλίδης, Παντελίδης (87' Μιχαηλίδης), Ελευθεριάδης Χρ., Ελευθεριάδης Λ. (77' Μητιτενίδης).


Δείτε το βίντε του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:















































ialmopia.gr

2 comments:

  1. δεν πειραζει αλμωπαρα μου, τωρα μονο νικη την κυριακη με τον εξαπλατανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ καλός ο Αλμωπός.Δυνατή ομάδα με βάθος.Πλέον έγινε ατσάλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *