Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Δήμαρχος Πέλλας στους αγώνες ανωμάλου δρόμου των σχολείων του νομού

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Μιχάλη Παναγιωτίδη, τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Μεγάλου
Αλεξάνδρου Κυριάκο Παντελίδη, καθώς και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΠ Κων/νο Μπαλτζίδη παραβρέθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου, όπου στην πίστα ανωμάλου δρόμου, πραγματοποιήθηκε το Σχολικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Πέλλας.

Τους αγώνες διοργάνωσε η ΟΕΣΑ Ν.Πέλλας σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας. Ο Δήμαρχος Πέλλας συνεχάρη όλους τους μαθητές που συμμετείχαν καθώς και τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση των αγώνων και έκανε τις απονομές των επάθλων.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *