Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Επίσκεψη του Γιάννη Σηφάκη στη λαϊκή αγορά της Άρνισας

Ο Γιάννης Σηφάκης, υποψήφιος βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άλλους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε την Λαϊκή αγορά της Άρνισσας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αγρότες - παραγωγούς, τους πωλητές λαϊκών αγορών και με τους κατοίκους της περιοχής. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Άρνισσας και είχε επαφή με τον πρόεδρο και τον τεχνικό σύμβουλο του συνεταιρισμού. Ο Γιάννης Σηφάκης επαίνεσε την σοβαρή προσπάθεια του Α.Σ. Άρνισσας για την αυτοοργάνωση των αγροτών και δεσμεύτηκε να δώσει όλες τις δυνάμεις του για την προώθηση τέτοιων πρωτοβουλιών που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Πέλλας.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *