Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ: «Πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων» «Ο ανίκητος», «ο συνωστισμός» και «οι ..μελλοθάνατοι»!

Παρελθόν και η 13η αγωνιστική του πολύ ενδιαφέροντος πρωταθλήματος της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ, η οποία μόνο γρουσούζικη δεν αποδείχθηκε για τον πρωτοπόρο Εύαθλο Πολυκάστρου, που στη regular season ξεφεύγοντας 4 βαθμούς από τους διώκτες του δείχνει ανίκητος.


Στο επόμενο γκρουπ δυναμικότητας αρκετές ομάδες σχεδόν ισοδύναμες, δίνουν τη δική τους μάχη για μία θέση στην 4άδα των play off: ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, ΑΟΚ Βέροιας, ΑΟΚ Αιγινιακός, Ζαφειράκης Νάουσας και τέλος ο πολύπειρος ΦΟ Αριδαίας, δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στις μεταξύ τους «μάχες» για τη διάκριση. Παλεύουν δηλαδή 5 ομάδες για τις 3 προνομιούχες θέσεις, δημιουργώντας στον φίλαθλο κόσμο έναν ενδιαφέρον συνωστισμό.

Τέλος, προχωρώντας στα χαμηλά της βαθμολογίας το σκληρό αγώνα της επιβίωσης θα δώσει απ’ ότι φαίνεται η εξάδα: ΓΑΣ Βαφύρας, Κεραυνός Άσπρου, Σκυδραϊκός, Κρύα Βρύση, Βατανιακός και τέλος ο Αετός Κιλκίς θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι δεν είναι οι ..μελλοθάνατοι !!


Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 60-67

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 86-59

ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ-ΣΑΡΙΣΑΣ 79-62

ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ-ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 56-51

ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ 76-60

ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ-ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ 77-71

Η βαθμολογία έχει ως εξής:



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!

 



 


πηγη: embolos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *