Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 19/2 τα Ζώδια!


Γενικά: Πολλές θα είναι συζητήσεις που θα κάνεις και κάτι θα βγάλεις. Τα συμπεράσματά σου επιτέλους θα βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα γι' αυτό δε θα μασάς τα λόγια σου για να μην αφήσεις να σε καπελώσουν οι άλλοι.
Ερωτικά: Μάλλον θα περάσεις στην επίθεση και όχι για μια σχέση που είναι καλή και σου πηγαίνει αλλά για μία που σου έχει αλλάξει τα φώτα και δεν μπορούσες να αντιδράσεις μέχρι τώρα. Με τον Ζυγό βασικά ό, τι και να γίνει, πάντα θα υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να λύσεις για αυτό θα κινηθείς περισσότερο αυτόνομα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ετοιμάζεσαι για να κάνεις νέα ξεκινήματα και για να βελτιώσεις τις προοπτικές σου. Οι ιδιαίτερες στιγμές με άτομα που τελικά μπορούν να σε καταλάβουν δεν θα είναι και πάρα πολλές και μάλλον θα νιώθεις συχνά ότι είσαι μόνος/η σου σε ένα αγώνα επίπονο και πολύ ανηφορικό.




Γενικά: Βλέπεις ότι αντέχεις τις πιέσεις και μάλιστα μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε έντονα και σκληρά προγράμματα. Τώρα αν η κοινωνική σου ζωή είναι ελαφρώς αλλαγμένη επειδή έχουν προστεθεί νέα στοιχεία και πληροφορίες, να κοιτάξεις να το εκμεταλλευτείς με την καλή έννοια γιατί ό, τι και να κάνεις θα έχεις κάποια πρόοδο, τόσο σε καινούργιες γνωριμίες όσο και σε καλύτερες προσωπικές επαφές με φίλους από τα παλιά.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι αν πρέπει να προχωρήσεις ή να παραμείνεις στάσιμος/η σε μια σχέση που μάλλον δεν σου προσφέρει και πολλά. Με τον Υδροχόο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα γιατί σου βάζει συνέχεια τρικλοποδιές ή νιώθεις ότι δεν παίρνεις συναίσθημα. Αυτός που θα βγει τώρα πολύ δυνατά στη ζωή σου θα είναι ο Κριός και θα πρέπει να αντέξεις το στενό μαρκάρισμά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις κάτι καινούργιο αλλά κάτω από την αιγίδα άλλων ατόμων που αυτή την στιγμή είναι μαζί σου γιατί εμπιστεύονται τις γνώσεις σου. Να προσέξεις όμως να μην κάνεις υποχωρήσεις, κυρίως αν συνεργάζεσαι με άτομα που γνωρίζεις καλά.




Γενικά: Εξαντλείς τα περιθώρια για να κάνεις κάτι πολύ δυναμικό και ίσως σήμερα να αφεθείς και δεν δώσεις μεγάλες προεκτάσεις ούτε σε πράγματα που σκέφτεσαι εδώ και καιρό, ούτε και σε νέες καταστάσεις που τις χρειάζεσαι και τις έχεις ανάγκη για να κουνήσεις τα λιμνάζοντα νερά.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες και νιώθεις ήδη ένα μεγάλο μπέρδεμα με ένα πρόσωπο, καλύτερα είναι να μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω γιατί θα περάσεις κάποιες συναισθηματικές διακυμάνσεις που θα σε κάνουν να υποχωρήσεις. Αν είσαι με τον Τοξότη μπορεί να έχετε επηρεαστεί και οι δυο από άλλα άτομα και να μην έχετε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος αληθινή εικόνα για τον καθένα σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή ήδη νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι πολύ καλύτερο από άλλες ημέρες προσπάθησε να μην χαθείς και πάλι σε σκέψεις που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει και απόρριψε πράγματα τα οποία δεν σε εκφράζουν καθόλου. Ακόμα και στη δουλειά σου θα πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να μην αφεθείς ή να μην επηρεαστείς και γίνουν λάθη.




Γενικά: Έχεις ανάγκη από ένα χέρι να ακουμπήσει πάνω σου και να σε οδηγήσει γιατί μερικές φορές λιποψυχάς και δεν θέλεις να διαχειρίζεσαι προβλήματα που σε ρίχνουν. Αλλά σήμερα θα αφεθείς με εμπιστοσύνη και θα πεις από μέσα σου «ό, τι γίνει τελικά» και τελικά θα πετύχεις γιατί θα το κάνεις με την καρδιά σου.
Ερωτικά: Η μεγάλη σου ευαισθησία σε σπρώχνει είτε να αποδεχτείς όπως είναι μια κατάσταση είτε να πιστέψεις ότι αυτά που τελικά ισχυρίζεται το άλλο πρόσωπο είναι αλήθεια. Οι πολύ βαθιές σου ανησυχίες βγαίνουν στην επιφάνεια και μάλλον όπως είναι έτσι θα φύγουν. Με τον Ιχθύ που βρίσκεται μακριά από εσένα θα τα βρείτε γιατί θα κάνετε και οι δυο προσπάθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάφορα να ασχοληθείς και να πάρεις κάποιες αποφάσεις για θέματα που αφορούν και σε ένα οικογενειακό ακίνητο για το οποίο είσαι ήξεις αφήξεις και δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις. Πιθανόν τελικά να καταλήξεις για κάτι που σε είχε προβληματίσει γιατί μέσα από τις δυσκολίες θα βρεις και ένα δρόμο που θα είναι κατάλληλος.




Γενικά: Είσαι αρκετά μπερδεμένος/η και για αυτό αντί να δράσεις μπορεί και να τα αφήσεις όλα φλου για να μην χάσεις τελικά και τα υπόλοιπα. Οι ψυχολογικές σου ευαισθησίες θα είναι πολύ μεγάλες για αυτό μπορεί να μην έχεις ξεκάθαρη άποψη για την εικόνα σου.
Ερωτικά: Αδρανείς και δεν καίγεσαι να δηλώσεις τίποτε γιατί πιστεύεις ότι ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Κάπου μπορεί να έχεις κουραστεί και να μην θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη κάνεις. Με τον Παρθένο θα έχεις μια έντονη συναισθηματική επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Ελπίζεις από κάποια άτομα να γίνει μια κίνηση να βάλουν το κεφάλαιο που χρειάζεται για αυτό κάθεσαι και περιμένεις. Αν δεν ξεκαθαρίσεις από πού θα ξεκινάει κάτι μέχρι που θα τελειώνει μπορεί να διαψευστείς.




Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα μπεις σε μια φάση πολύ διαφορετική γιατί θα παραδώσεις την ενέργεια σου στα άλλα άτομα και θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου μέσω αυτών.
Ερωτικά: Η σκέψη σου για ένα πρόσωπο είναι πολύ έντονη αλλά ίσως βλέπεις μια εικόνα του αλλοιωμένη που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα γι' αυτό δεν μπορείς να αποφασίσεις αν τελικά σου κάνει ή όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Επικεντρώνεσαι στα θέματα των συνεργατών σου και πιθανόν να μην είσαι ο εαυτός σου. Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και στη δική σου δουλειά γιατί θα δίνεις μεγαλύτερη σημασία στα λόγια και όχι τις πράξεις των ατόμων που έρχεσαι σε επαφή. Πρόσεξε να μην χάσεις τελείως την υπόστασή σου.




Γενικά: Δεν θέλεις να δεις μια πραγματικότητα και συνεχίζεις να βλέπεις αυτό που θέλεις. Ίσως κάπου χαθείς και δεν εστιάσεις στον σημερινό στόχο. Καλό είναι να μην αλλάξεις γνώμη και να διατηρήσεις τις απόψεις σου σταθερές.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ είναι πολύ περίεργη και ασαφής. Επειδή δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις που είναι μεγάλη φθορά για σένα θα πρέπει να βάλεις να δουλέψει μόνο η λογική σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις να έρχονται κάποιες αλλαγές και αν δεν πάρεις θέση θα κολλήσεις και τελικά θα ζημιωθείς. Χρειάζεται λοιπόν να ταρακουνήσεις κάπως τα νερά.




Γενικά: Μπορείς να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και μάλιστα σε τραβάει κάτι τόσο πολύ να το ακολουθήσεις που μάλλον θα κλείσεις τα αυτιά σου και θα πας εκεί που σου υποδεικνύει. Αν έχεις κάποια νομική υπόθεση μάλλον θα βρεθεί ένας καλό συμβιβασμός.
Ερωτικά: Σήμερα θα έχεις το κέφι και την διάθεση για να ξεφύγεις από τα ίδια και πιθανόν αν είσαι σε απόσταση με το άτομο που σε ενδιαφέρει, να προσπαθήσεις να πάρεις κάποιες πληροφορίες από ένα άλλο κοινό φίλο σας που θα σε ικανοποιήσει γιατί θα έχεις την απάντηση που θέλεις. Με τον Παρθένο θα τα βρείτε αρκεί να ακούς και εσύ τα δικά του αιτήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις μια κίνηση που θα σου αυξήσει τα χρήματά σου γιατί αυτή την περίοδο έχεις πολλές και έντονες επιθυμίες. Όλο και κάτι θα γίνει και ίσως σε ειδοποιήσουν από κάπου που περίμενες.




Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες πιθανόν να μην κάνεις αυτά που πρέπει γιατί μπορεί να ταμπουρωθείς στο σπίτι σου ή να δράσεις από εκεί οπότε δεν θα έχεις συνολική εικόνα για την πραγματικότητα.
Ερωτικά: Με τον Δίδυμο ή τον Παρθένο αν προσπαθήσεις να κάνεις συζητήσεις, θα χάσεις το παιχνίδι είτε γιατί θα πέσεις σε λάθη, είτε δεν θα μπορέσεις να μιλήσεις ξεκάθαρα και άλλα θα λες και άλλα θα ακούει. Οπότε καλύτερα να σταματήσεις και να ακούσεις την καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να πας κάπου σήμερα που τελικά να χάσεις τον χρόνο σου, γιατί θα περιμένεις άδικα και ίσως να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης πρόσεξε τι λες και σε ποιον γιατί μπορεί να εμπιστευτείς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και να μην γίνει σωστή μεταφορά. Τα πορτοφόλια σου και γενικά τα χαρτιά σου να τα βάλεις σε μέρος που να θυμάσαι και δεν κινδυνεύεις να τα χάσεις.




Γενικά: Θέλεις να αλλάξεις και να κάνεις κάτι που θα σου δώσει την ελευθερία αλλά και την εσωτερική καθαρότητα γιατί νιώθεις κούραση και δεν θέλεις να κάνεις τα ίδια. Μπορεί οι συζητήσεις να επικεντρωθούν γύρω από ένα ταξίδι και να κανονίσεις τις λεπτομέρειες.
Ερωτικά: Αν βάλεις όρια στην σκέψη σου θα την κάνεις να σταματήσει να τρέχει και να δουλεύει εναντίον σου και ενάντια στην σχέση σου. Με τον Κριό θα βρεθείς να συζητάς πολιτισμένα και ήρεμα και αυτό θα σου κάνει καλό. Το που θα καταλήξετε είναι άλλο ζητούμενο. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι υπάρχει υπόβαθρο και ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάθεση να συζητήσεις και να βρεις κάποιες λύσεις οι οποίες θα σε κάνουν να δεις μπροστά σου φως, κυρίως απέναντι στο ανταγωνισμό και στην άρνηση γιατί χρειάζεσαι ένα χέρι βοηθείας που θα σε βγάζει από τα αδιέξοδα. Μπορεί να είναι και ο ίδιος σου ο εαυτός.




Γενικά: Μην φοβάσαι τον ανταγωνισμό γιατί μπορεί να μην είναι τόσο έντονος όσο νομίζεις ούτε να σκέφτεσαι ότι άτομα δεν πρέπει να τα εμπιστεύεσαι γιατί όλα είναι δημιούργημα του μυαλού σου.
Ερωτικά: Συνεχίζεις να θέλεις να βλέπεις φιλικά ένα άτομο και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις αν σε θέλει τελικά ή όχι, πιθανόν ένας Σκορπιός ή Ταύρος γιατί κατά την γνώμη σου δεν δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον. Μπορεί όμως να είναι παιχνίδι για αυτό μην απομακρύνεσαι. Με τον Παρθένο αν έχετε και οικονομικά αλισβερίσια μπορεί να μπερδευτείς και να χάσετε την φλόγα αν εστιάσετε μόνο εκεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα οικονομικά σου και θα σχεδιάσεις ένα πολύ δυνατό πλάνο που σε εκφράζει και πιάνει ακριβώς το τι θέλεις να καταφέρεις.




Γενικά: Σήμερα που μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σου θα σε κάνει να εστιάσεις περισσότερο σε θέματα που εκφράζουν δύναμη ή θέληση. Συγχρόνως αν είσαι γεννημένος/η το πρώτο δεκαήμερο θα ζήσεις ένα ιδανικό που κουβαλάς και το έχεις βαθιά μέσα σου. Για αυτό η ευαισθησία σου για τα άλλα άτομα ή απέναντι σε καταστάσεις που έχουν να κάνουν και με καλλιτεχνία θα είναι έντονη.
Ερωτικά: Θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα βελτιώσεις τα εσωτερικά σου συναισθήματα. Να αξιολογείς σωστά τον εαυτό σου και να μην αφήνεσαι να βασανίζεσαι και να σε πιάνει αυτολύπηση ή να αισθάνεσαι θύμα γιατί η πραγματικότητα διαφέρει. Με τον Παρθένο ή τον Τοξότη θα πρέπει να προσέξεις. Αντίθετα με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό θα δέσετε καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις έμπνευση και αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά επαγγέλματα θα δεις ότι μπορεί να φωτιστείς και να γίνεις αρκετά δημιουργικός/η. Αλλά αν δεν έχεις όραμα ή φαντασία μπορεί και να αδρανήσεις και να χάσεις τον χρόνο σου σε σκέψεις και ψευδαισθήσεις.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *