Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Η μπαταρία του Galaxy S6

Η Samsung ανακοίνωσε ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που θα συμπεριλαμβάνεται στο Galaxy S6. Την ασύρματη φόρτιση. Δε θα είναι όμως σαν αυτή την τεχνολογία που έχουμε ήδη γνωρίσει και κατά γενική ομολογία, είναι λίγο δύσχρηστη.

“Με τα επόμενα Galaxy smartphones μας, οι χρήστες θα εισαχθούν σε έναν ασύρματο κόσμο όπως ποτέ ξανά” καταλήγει η Samsung. Ενώ δεν κάνει σαφή αναφορά στο Galaxy S6, το αφήνει να εννοηθεί. Ενοποιώντας τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης, θα καταστήσει ικανό το Galaxy S6 να χρησιμοποιεί όλα τα standards ασύρματης φόρτισης που υπάρχουν, όπως το Qi και το PMA, πιστεύοντας πως έτσι θα επιταχύνει την υιοθέτηση αυτής της τεχνολογίας από τους καταναλωτές μέσα στο 2015. “Το 2015 θα είναι σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη της ασύρματης φόρτισης. Θα εκδημοκρατίσουμε την τεχνολογία της ασύρματης φόρτισης με ελκυστικά smartphones”, συμπληρώνει.

Η ασύρματη φόρτιση φαίνεται πως θα είναι ένα στοίχημα για τη Samsung, αφού οι τελευταίες πληροφορίες για το Galaxy S6 μιλάνε για μπαταρία μικρότερης χωρητικότητας από το Galaxy S5 και χωρίς να είναι αποσπώμενη, βασιζόμενη στο fast charging, όπως φαίνεται από το tweet της εταιρίας.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *