Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Νέα ήττα της Δημοτικής αρχής Αλμωπίας με τη μη εκλογή Συμπαραστάτη

Άλλη μια πολιτική ήττα της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας με τη σφραγίδα του ίδιου του Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου, με τη μη εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης. 
 
Όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα ο εκλεκτός της ηγεσίας της δημοτικής αρχής κος Μπελιοβάνης στην πρώτη ψηφοφορία πήρε 11 σταυρούς και στη δεύτερη ψηφοφορία 12. Από την άλλη ο άλλος προερχόμενος από τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου Παντελής Δονικίδης πήρε 1 ψήφο και 6 στην δεύτερη ψηφοφορία. Οι κύριοι λόγοι που δεν εκλέχτηκε Συμπαραστάτης ήταν τα λάθη της ηγετικής ομάδας να επιβάλουν στα υπόλοιπα μέλη την θέληση τους, ότι δεν διαβουλεύτηκαν με την αντιπολίτευση ώστε να βρεθεί συνναινετικό πρόσωπο και ότι πλέον η δημοτική ομάδα που κυβερνά τον Δήμο έχει τεράστια προβλήματα λειτουργίας, συνενόησης και ενότητας. Άλλωστε όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα τουλάχιστον 5 ή 6 δημοτικοί σύμβουλοι δεν στήριξαν την επιλογή Μπίνου η οποία μάλιστα και ειπώθηκε στο προσυμβούλιο του συνδυασμού. Περισσότερη ανάλυση στα Νέα της Αλμωπίας που θα κυκλοφορήσουν.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα:


Πρώτη ψηφοφορία

Μπελιοβάνης Πολυχρόνης: 11 ψήφοι
Σαπουντζής Γιώργος: 3 ψήφοι
Τυμπανίδης Φάνης: 2 ψήφοι
Δονικίδης Παντελής: 1 ψήφος Παπασπυροπούλου Ελένη: 0 ψήφοι Σαμαρτζίδης Γιώργος: 0 ψήφοι Λευκά: 10 Άκυρα: 0

Δεύτερη ψηφοφορία
Μπελιοβάνης Πολυχρόνης: 12 ψήφοι Δονικίδης Παντελής: 6 ψήφος
Σαπουντζής Γιώργος: 4 ψήφοι
Τυμπανίδης Φάνης: 2 ψήφοι
Σαμαρτζίδης Γιώργος: 1 ψήφος
Παπασπυροπούλου Ελένη: 0 ψήφοι Λευκά: 1 Άκυρα: 1 
 
 
 
πηγη: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *