Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Τέλος ο Κουκουλής, Ματθαίος Παπαϊωάννου ο νέος τεχνικος της Δόξας Μαυροβουνίου

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ

Προσωπικοι λογοι εφεραν τον τεχνικο της ομαδος της Δοξας Μαυροβουνιου Τασσο Κουκουλη να αποχωρησει απο την τεχνικη ηγεσια της ομαδος.Στο παιχνιδι της προηγουμενης κυριακης με την ομαδα του Φιλιππου Γιαννιτσων ο εμπειρος τεχνικος αποχαιρετησε τους παικτες του μεσα σε ιδιαιτερα συγκινητικο κλιμα παραθετοντας τους τους λογους που τον οδηγησαν σε αυτην του την αποφαση. Ιδιαιτερη η στιγμη που ο αρχηγος τηςομαδος Συρμαλης Χρηστος πηρε τον λογο και μιλησε εκ μερους του ιδιου και των συμπαικτων του.Η επιστροφη του στην ομαδα παντως παραμενει ανοιχτη με απεριοριστη διαρκεια..Η Διοικηση της ομαδος παντως τον ευχαριστησε για την μεχρι τωρα συμμετοχη του στην ομαδα και περιμενει γρηγορα την επιστροφη του.



Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ (Ζικο) ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Τα ηνια της τεχνικης ηγεσιας στην ομαδα του Μαυροβουνιου μετα την παραιτηση του τεχνικου Τασου Κουκουλη ανελαβε ο Ματθαιος Παπαιωαννου γνωστος ως Ζικο . Ο Παπαιωαννου ανηκε στο δυναμικο της ομαδος και του δοθηκε η ευκαιρια να δειξει και τις γνωσεις του και απο την θεση του ''οδηγου'' της ομαδος.Παικτες και Διοικηση ειναι κοντα στον νεο τεχνικο που εξαλλου ειναι παιδι της ομαδος.

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ


 Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook! 


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *