Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Σχολικοί αγώνες, παιδικά χαμόγελα και τρελό παιχνίδι μπροστά στην κάμερα του ialmopia! [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το πρωί (6/2) στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας, οι Σχολικοί Αγώνες των Δημοτικών Σχολείων που διοργάνωσαν εκ μέρους του project τους οι μαθητές του Α’ Λυκείου του ΓΕΛ Αριδαίας.

Από τα Δημοτικά σχολεία της περιοχής μας συμμετείχαν: Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας και το Δημοτικό Σχολείο Σωσάνδρας, ενώ το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί - ίσως λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνες τις ώρες.


Τα παιχνίδια - αθλήματα στα οποία συμμετείχαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους τα παιδιά ήταν:

-Τσουβαλοδρομίες  - Ποιος ποιο κοντά - Χορός με πορτοκάλια - Λουκουμοδρομίες - Σκυταλοδρομίες - Αυγουλοδρομίες - Βόλεϋ - Μπάσκετ - Μπαντμιντον - Χαντμπολ


Το ialmopia.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει τους αγώνες και την χαρά των παιδιών μέσα από το βίντεο που σας ετοιμάσαμε.


Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα του ialmopia:






Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:






























































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *