Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Μεγάλη Τρίτη 7/4 τα Ζώδια!


Γενικά: Υπάρχει μια γενική καχυποψία η οποία σε υποχρεώνει να μην είσαι τόσο παρορμητικός/η και αυθόρμητος/η όσο παλιά για αυτό κρατάς κάποια πράγματα στα χέρια σου και δεν τα εμφανίζεις μέχρι να διαπιστώσεις ότι τελικά δεν θα εκτεθείς ή δεν θα σε προδώσει κάποιος.
Ερωτικά: Προσπαθείς να μην εξαρτηθείς από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά βλέπεις ότι δεν γίνεται και δεν είναι καθόλου εύκολο να βιώσεις κάτι διαφορετικό. Για αυτό πιθανόν να υπομένεις ή να επιτεθείς αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Η σχέση με ένα Σκορπιό θα σε αναγκάσει να κινηθείς πολύ διαφορετικά από παλιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι κάπου έχει υποβαθμιστεί η δουλειά σου και ότι αυτό που εισπράττεις δεν είναι το κατάλληλο για σένα. Για αυτό μπορεί να νιώθεις αδικημένος/η σε θέματα πληρωμών αλλά να μην μπορείς να μιλήσεις γιατί δεν ξέρεις αν σε συμφέρει.




Γενικά: Η δράση σου δεν είναι μοναχική αλλά την μοιράζεσαι και με άλλα πρόσωπα. Είσαι βέβαια κοντά με πολύ κόσμο αλλά παρόλο που δείχνεις άνεση έχεις και μια επιφυλακτικότητα γιατί πλέον φοβάσαι να εμπιστευτείς και αυτό το νιώθεις έντονα και σε ενοχλεί.
Ερωτικά: Βγαίνουν όλα τα πάθη σου, οι επιθυμίες σου και τα θέλω σου πάνω σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά μάλλον δεν το εμπιστεύεσαι και προσπαθείς να εκμαιεύσεις μυστικά ή πληροφορίες που αφορούν σε ένα κομμάτι από το παρελθόν του. Καλύτερα να έχεις μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία για να μην υποφέρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου είναι ευχάριστο να παίρνεις χρήματα και να τα χαλάς γιατί σε έχει πιάσει ένα είδος ανασφάλειας και θα θέλεις να τα κρατάς όλα για σένα. Για να μην γίνει κάποια στραβή και βρεθείς εκτεθειμένος/η, κοιτάς να πάρεις όσα περισσότερα μπορείς.




Γενικά: Γίνεσαι κρυψίνους γιατί βλέπεις πλέον την αλήθεια από άλλη σκοπιά. Ίσως να συνδέεσαι με κάποια άτομα τελείως διαφορετικά και να προσπαθείς να εκμαιεύσεις πληροφορίες παρά να δώσεις και να πάρεις ανοικτά όπως παλιά. Η σχέση σου με τα άτομα που είναι στο περιβάλλον σου δεν είναι τόσο εύκολη είτε γιατί κρατάς μούτρα και δεν είσαι ανοικτός/η απέναντί τους, είτε γιατί δεν θα μιλάς για να μην σου πάρουν τον αέρα.
Ερωτικά: Το πάθος και η αισθαντικότητα σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις και προτιμάς την απλότητα. Αλλά όταν νιώθεις έτσι εμπνέεσαι δημιουργικά και μπορεί να γράψεις ποιήματα ή να ζωγραφίσεις. Το πιο σημαντικό είναι να ερμηνεύσεις σωστά τα μηνύματα και να μην τα διαστρεβλώσεις, θυμώνοντας χωρίς αιτία. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός θα είναι πρόσωπα-κλειδιά
Οικονομικά & Καριέρα: Απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις και κυρίως τα υπονοούμενα και την ειρωνεία γιατί χάνεις από συνεργασίες ή από άτομα που δεν σε ξέρουν. Ίσως να νιώθεις ανασφάλεια και ότι τα χρήματα τελειώνουν για αυτό προσπάθησε να τα διαχειριστείς επωφελώς γιατί έρχεσαι κοντά με το χρήμα και μετά μπορεί να το διώχνεις.




Γενικά: Είσαι σε ετοιμότητα και βγαίνει ένα κομμάτι από μέσα σου που σου δημιουργεί την τάση να εξασφαλίσεις τα προς το ζην αλλά με τον ένα τρόπο αρκετά μυστικοπαθή και ιδιαίτερο. Η ψυχολογία και η θεραπεία, σωματική ή ψυχική, στην προκειμένη φάση σε βοηθάει να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που κρατάς χρόνια και δεν τα έχεις εκδηλώσει. Μην γίνεσαι πολύ κτητικός/η με τα παιδιά ή με φίλους σου.
Ερωτικά: Θέλεις τον έλεγχο για αυτό κάνεις κουμάντο έστω και υπόγεια. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά κάνεις κινήσεις για να εξαρτήσεις το άλλο πρόσωπο και να του γίνεις απαραίτητος/η. Αν είσαι μόνος/η μπορεί να αναπολείς το παρελθόν αλλά με νοσταλγία που πονάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πίσω, με στόχο να εξασφαλίσεις κάποια πράγματα γιατί αλλιώς δεν θα κέρδιζες. Η θεωρία καλή είναι αλλά τώρα προχωράς και στη πράξη και αυτό είναι που θα σε κάνει να ρισκάρεις αν και εκ του ασφαλούς.




Γενικά: Προσπαθείς όσο μπορείς να εστιάσεις στο συμφέρον σου και να κοιτάξεις μόνο τον εαυτό σου. Πράγμα σπάνιο για σένα αλλά πιθανόν να έχεις κουραστεί και να νιώθεις ότι επιτέλους πρέπει να κάνεις κάτι και για σένα. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο μπορεί να έχει την ανάγκη σου και εσύ αναγκαστικά να κλειστείς μέσα.
Ερωτικά: Δεν μιλάς πολύ για αυτό που σου συμβαίνει γιατί ο Σκορπιός που σε απασχολεί σε έχει κάνει αρκετά κλειστό και μυστικοπαθή. Έχεις μέσα σου μεγάλο πάθος και ανταγωνισμό γιατί δεν μπορείς να βρεις πως να κατακτήσεις ολοκληρωτικά το πρόσωπο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου αλλά ούτε και χαρίζεσαι σε πολλούς γιατί θέλεις να κερδίσεις το παιχνίδι με άλλους τρόπους, όχι απαραίτητα πονηρούς. Όμως λίγη εξουσία την θέλεις οπότε δεν μπορείς να δράσεις τελείως ανοικτά. Κάποια χρήματα ακόμα και από δανεισμό θα σου έρθουν αλλά θα τα κινήσεις πολύ προσεκτικά.




Γενικά: Μπορεί να μην μιλάς και πολύ γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις κάποιες όμορφες στιγμές με τα δικά σου αγαπημένα άτομα. Η οργάνωση ενός ταξιδιού ίσως έχει κάποια προβλήματα γιατί αν πας μαζί με άλλα άτομα ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις όμως εσύ πιθανόν να μην λες την γνώμη σου για να μην τσακωθείς.
Ερωτικά: Όσο και να πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά, επειδή τα ψειρίζεις αρκετά και δεν ευχαριστιέσαι εύκολα, τελικά περνάς όμορφα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις συζήτηση με ένα άτομο που πριν λίγο καιρό συνεργαζόσασταν κι ίσως τώρα θέλει να ξαναέρθει κοντά σου αλλά φοβάσαι μήπως σε «κρεμάσει». Καλύτερα αν συμφωνήσετε για επάνοδο να βελτιώσετε τους όρους κοινής συνεργασίας και να τους αποσαφηνίσετε όσο γίνεται περισσότερο.




Γενικά: Θέλεις να είσαι όσο πιο αυθεντικός/η μπορείς γιατί δεν σου αρέσει να προσποιείσαι αλλά θα κακοκαρδίσεις κάποια άτομα από τα οποία εσύ περίμενες καλύτερη συμπεριφορά. Αν πάλι για λόγους κοινωνικής εικόνας δεν θέλεις να φαίνεσαι πως νιώθεις θα το κρύψεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Η σκέψη σου μπορεί να γυρίζει στο παρελθόν και να μην μπορείς να ξεκολλήσει εύκολα από εκεί αλλά παρ' όλα αυτά δεν παίρνεις αποφάσεις να είσαι με ένα συγκεκριμένο άτομο που πιθανόν να κινδυνεύεις να το χάσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν μπορείς τελικά να κάνεις την υπέρβαση για να είστε μαζί επειδή κάτι σε κρατάει ή σε φοβίζει. Προσπάθησε να μην μιλήσεις ή να μπλέξεις οικονομικά ή άλλα θέματα που θα δημιουργήσουν εξάρτηση μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα ασχολείσαι αποκλειστικά με το πώς θα μαζέψεις ρευστό ή πως θα ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω, με στόχο να ξελασπώσεις και εσύ λίγο. Ίσως να μην δείχνεις τα θέλω σου εύκολα για να μην εκτεθείς αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα δουλέψεις πολύ κάποια σχέδια για να ανακτήσεις τον έλεγχο.




Γενικά: Έχεις βρει τι είναι αυτό που σε κάνει δυνατό/η και προχωράς με κατεύθυνση πλέον στο να πιάσεις ένα πολύ υψηλό επίπεδο σε ό, τι θέλεις να κάνεις. Το πιο σημαντικό είναι οι αποφάσεις που παίρνεις που είναι πολύ επαναστατικές και απόλυτες γιατί δεν έχουν καμία επιστροφή.
Ερωτικά: Γίνεσαι αυτόνομος/η και με τον τρόπο σου δείχνεις τελικά τι και πως θέλεις να σου συμπεριφέρονται, κυρίως όταν το άλλο άτομο παραφέρεται. Ίσως η σχέση με τον Ταύρο να εξελιχτεί σε πολύ μεγάλο έρωτα, αν φυσικά το επιθυμείτε και οι δυο ενώ με το Λιοντάρι δείχνεις ότι έχεις κουραστεί και θέλεις να μείνεις μόνος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Συναντιέσαι μόνο με πρόσωπα που είναι για σένα συνεργατικά και εξυπηρετικά γιατί δεν αντέχεις να παραμένεις με ανθρώπους τοξικούς που σου κάνουν την ζωή δύσκολη. Για αυτό το σύνολο των αποφάσεών σου θα συμπεριλαμβάνει κι αυτό το στοιχείο. 




Γενικά: Κάνεις πολλές σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και αυτό μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθάει να βλέπεις σε βάθος τα πράγματα αλλά τελικά μάλλον γίνεσαι εξωπραγματικός/η στις κρίσεις σου για φίλους και προβάλλεις τα δικά σου δυσάρεστα συναισθήματα από άτομα που είχες ευεργετήσει.
Ερωτικά: Έχεις δείξει με σαφήνεια πως θέλεις να σου φέρεται το άτομο που είστε μαζί, κυρίως όταν δεν είσαι και πολύ καλά κι έχεις ανάγκη από την αμέριστη συμπαράστασή του. Αν όμως δεν πάρεις τα ίδια που έχεις δώσει μην θυμώσεις γιατί όλα τα άτομα δεν μοιάζουν με εσένα. Η μυστικότητα που κρατάς για μια σχέση που σε έχει καθορίσει ίσως να σε κουράζει γιατί θα ήθελες να ξεσπάσεις αλλά πιθανόν να φοβάσαι ότι θα εκθέσεις το άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να μάθεις έμμεσα για τις ανάγκες κάποιων ατόμων που συνεργάζεστε για να δεις αν τελικά έχουν καλυφτεί ή όχι. Η πιθανότητα του να μαζέψεις χρήματα για αυτές τις ημέρες είναι αρκετά μεγάλη γι' αυτό συνέχισε την προσπάθεια.




Γενικά: Όσο και να επιδιώκεις να βρεθείς με κόσμο που σε αντιπροσωπεύει σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, τόσο θα απομακρύνεσαι από τον εαυτό σου και θα καταπιέζεις και τους γύρω σου να κάνουν αυτό που πρέπει και όχι αυτό που νιώθουν για να περάσουν καλύτερα.
Ερωτικά: Η ενόχλησή σου για τον τρόπο που σε αντιμετωπίζει ο Σκορπιός θα είναι ίσως υπερβολική γιατί δεν σου κάνει και κάτι πολύ αρνητικό. Μάλλον εσύ μεγεθύνεις συμπεριφορές που τελικά δεν είναι τόσο σοβαρές και από την πίεση που έχεις υποστεί νιώθεις περίεργα.
Οικονομικά & Καριέρα: Πηγαίνεις σύμφωνα με το συμφέρον σου γιατί δεν θέλεις να δουλεύεις και να χάνεις. Αντίθετα, αναζητάς το κέρδος για να ανακουφιστείς και εσύ από τα διάφορα έξοδα που έχεις.




Γενικά: Όσο και να πείθεις τον εαυτό σου ότι δεν τρέχει τίποτε η διάθεσή σου που θα είναι αρκετά πεσμένη ή καταπιεσμένη θα σε προδώσει. Έγνοιες οικονομικές πιθανόν να σε κάνουν να φερθείς περίεργα και κυρίως πολύ μυστικά. Το σίγουρο είναι ότι έχεις ανάγκη να προστατέψεις την οικογένεια αλλά και την φήμη σου.
Ερωτικά: Όσο αναπολείς τον Σκορπιό τόσο μετά σου βγαίνει το ανικανοποίητο αλλά και η αδικία που μπορεί να σου έχει συμβεί και να ξεσπάς ξαφνικά και απροειδοποίητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκοπιμότητα των κινήσεών σου θα φανεί όταν θα πας να διαπραγματευτείς ακόμα και για θέματα που παλιά απέφευγες ή τα θεωρούσες πολύ ασήμαντα. Τώρα μπορεί να λες από μέσα σου «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» και να κατηγορείς εν μέρει τον εαυτό σου ότι δεν ασχολήθηκες με τα οικονομικά σου την ώρα που έπρεπε και τώρα το θυμήθηκες.




Γενικά: Όποια κίνηση και να κάνεις θα την μελετήσεις πρώτα και αυτό είναι που θα σου δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα μέσα στους δύσκολους καιρούς. Μπορείς να πας βαθιά και να εξερευνήσεις ακόμα πιο εύκολα τα θέματά σου. Μια εσωτερική αφύπνιση θα σε βάλει στην πρίζα για να ασχοληθείς και με μεταφυσική και ψυχολογία.
Ερωτικά: Θέλοντας να βρεις τι μέλει γενέσθαι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να κάνεις κινήσεις που δεν περίμενε. Ίσως ψαρεύεις και μιλάς συνέχεια με υπονοούμενα ή με γρίφους γιατί δεν θέλεις με τίποτε να δείξεις τις προθέσεις σου. Πάντως θα έχεις πάθος και μεγάλη ένταση και θα νιώθεις ότι σου ανήκει ο άλλος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Πηγαίνεις πολύ διακριτικά γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς και να δείξεις ότι περνάς κάποιο πρόβλημα αλλά παρότι θα κινηθείς κρυφά, θα έχεις επιτυχία.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *