Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Πάνος Καμμένος: ''Αν η Ευρώπη συνεχίσει το bullying στην Ελλάδα, έρχονται οι τζιχαντιστές!''

Την “απειλή” του Ισλαμικού Κράτους επιστρατεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος προς τους Ευρωπαίους εταίρους, επαναλαμβάνοντας σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα The Times αυτό που είχε αναφέρει παλαιότερα, ότι αν η Ελλάδα εξαναγκαστεί σε έξοδο από την Ευρωζώνη, τότε η υπόλοιπη Ευρώπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία ανεξέλεγκτη κατάσταση εξαιτίας των κυμάτων μεταναστών που θα εισρεύσουν στο εσωτερικό της.

“Δεν μπορούμε να κρατήσουμε το Ισλαμικό Κράτος μακριά αν η ΕΕ συνεχίσει να μας κάνει bullying”, είναι ο τίτλος της εφημερίδας για τη συνέντευξη, με τον Πάνο Καμμένο να σημειώνει: “Αυτή η απροκάλυπτη παρέμβαση στα εσωτερικά μας ζητήματα δεν είναι απλώς ανήκουστη για τα ευρωπαϊκά στάνταρ, είναι ανήθικη και είναι επικίνδυνη. Αν φύγει η Ελλάδα, τότε διακυβεύονται πολλά περισσότερα από την χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το ευρώ”.

Ο κ. Καμμένος εξηγεί πως η Ευρώπη πρέπει να κατανοήσει ότι, κρατώντας σταθερή την Ελλάδα, διατηρούνται ασφαλή τα σύνορα της Δύσης.

Σημειώνεται ότι πριν από ένα μήνα, μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος είχε αναφερθεί σε δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ότι “αν θέλετε να ρίξετε την Ελλάδα, να ξέρετε ότι πλέον θα γίνει κατευθείαν πύλη εισόδου τζιχαντιστών”, και είχε επισημάνει: “Δηλαδή, αν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά τους και την ταυτότητά τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών των μεταναστών, αν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του ISIS, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα. Αυτή είναι η πολιτική την οποία ασκεί η σημερινή κυβέρνηση”.



news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *