Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Πασχαλινές ευχές της Δημάρχου Σκύδρας

Η Σταύρωση και η Ανάσταση Του Κυρίου αποτελούν την ύψιστη, οικουμενική, λυτρωτική θυσία, αγάπη και προσφορά για τον άνθρωπο. 

Είναι έμπνευση και παράδειγμα για όποιον αγωνίζεται να απευλευθερωθεί από τα δεσμά της υποτέλειας για να κατακτήσει την ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη, την χαμένη του αξιοπρέπεια. 

Είναι, ταυτόχρονα, ενσυνείδητη πράξη άδολης προσφοράς, καταλλαγής, συμφιλίωσης, συγχώρεσης κι αυτοκριτικής που πρέπει να υιοθετήσουμε και να βιώσουμε όλοι μας. 

Όλες οι αισθήσεις, τα λόγια και οι πράξεις μας, ας καταυγάζονται, λοιπόν, από το ατελεύτητο, άσβεστο, αληθινό και ζωογόνο Αναστάσιμο φως. 

Με τις σκέψεις αυτές, εύχομαι σ΄όλες κι όλους τους συμπολίτες και συνανθρώπους μας να γιορτάσουν το Πάσχα και την Ανάσταση με ευχάριστη διάθεση, αγάπη, ελπίδα κι αισιοδοξία. Χρόνια πολλά και υγιή. 


Η Δήμαρχος Σκύδρας 

Κατερίνα Ιγνατιάδου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *