Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας στο Δήμο Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας ύστερα από την υπ’ αριθ. 21/2015 απόφαση του Δ.Σ. & την με αρ. πρωτ. 1591/16-2-2015 απόφαση του Γεν.Γραμματέα της Αποκ/νης Δ/σης Μακεδονίας - Θράκης, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δυο [2] μηνών, προς κάλυψη των αναγκών της Τεχνικής Υπηρεσίας, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες:


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Χειριστής Μηχανήματος [φουξ]  

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ: 1 


Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται έντυπο της αίτησης και να την υποβάλλουν, μαζί με τα αναφερόμενα σ’ αυτήν απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Δήμου Αλμωπίας (Δ/νση: Πλ.Αγγ.Γάτσου-Αριδαία, τηλ: 2384350206-282) και αρμόδιες για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι Ίσκου Μαρία & Λαζοπούλου Αρχοντούλα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε προθεσμία πέντε [5] ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ήτοι μέχρι και την 15/4/2015. 



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *