Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

Σηφάκης: Εγκρίθηκαν από το ΠΔΕ 200.000 € για χώρο αθλητισμού και αναψυχής κοντά στο 2ο Δημοτικό Αριδαίας

Βουλευτικό γραφείο Γιάννη Σηφάκη : Εγκρίθηκαν 200.000,00 € από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση για δημιουργία χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων και αναψυχής σε οικόπεδο πλησίον του 2ου Δημοτικού σχολείου Αριδαίας

Η εμπάθεια από τον Δήμαρχο και το τοπικό «λιβανιστήρι» του ( ξεπέρασε σε εβδομαδιαία fake news ακόμη και τον ΣΚΑΙ) ενάντια στον βουλευτή Πέλλας που προέρχεται από την Αλμωπία(!!!) ξεπέρασε κάθε όριο αυτές τις εορταστικές μέρες. Πώς, με τόσα ψέματα, θα μπουν σε εκκλησίες και θα κάνουν μεγάλους σταυρούς; Απέδωσαν δήθεν «κατόπιν ενεργειών» της βουλευτού εκ Γιαννιτσών όταν η ίδια ( σε ανακοίνωση της) δεν αναφέρει απολύτως καμιά αφού, πράγματι, ήταν ανύπαρκτη η όποια παρέμβαση της ( όποιος γνωρίζει τιε σχέσεις της με τον αναπλ. Υπουργό καταλαβαίνει). Ποιόν νομίζουν ότι θίγουν έτσι; Μόνο γελοιοποιούνται στους δημότες τους.

Ο φόβος τους, μπροστά στην αποκάλυψη της μετριότητας τους, επιτείνεται αυτές τις εορταστικές μέρες που έρχονται πιο κοντά στην αυτογνωσία και τον «καθρέφτη» τους.

Η κυβέρνηση εγκρίνει αθλητικά και άλλα έργα στην Αριδαία. Ο Δήμος είναι ικανός να τα εκτελέσει;

Τι γίνεται με τα 6 αθλητικά έργα ( Γήπεδο Αλμωπού, Κλειστό γυμναστήριο για στεγάνωση,θέρμανση και αποδυτήρια, κλειστή αγορά, Εξαπλάτανος, Πρόμαχοι, Σωσάνδρα) που είχαν εγκριθεί για τον Δήμο Αλμωπίας πριν 1,5 χρόνο κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στην Αριδαία (μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Σηφάκη) και ακόμη κανένα δεν ξεκίνησε να κατασκευάζεται; Και αυτό όταν έχουν έτοιμη χρηματοδότηση πάνω από ένα χρόνο; Αδυναμία; Ανικανότητα; Όλοι οι άλλοι Δήμοι της Πέλλας έχουν ολοκληρώσει την κατασκευή των έργων που εγκρίθηκαν την περσινή χρονιά.

Ως πότε θα κινδυνεύει η Αλμωπία να χάνει ή και να επιστρέφει χρηματοδοτήσεις λόγω της ανικανότητας απορρόφησης των εγκεκριμένων κονδυλίων; Δεν αρκεί η απώλεια των εγκεκριμένων 500.000,00 € για το αρδευτικό έργο της Φούστανης πριν ένα χρόνο λόγω αδράνειας και αδιαφορίας του Δήμου;

Με τις αδικαιολόγητες επιθέσεις του ολιγοκεντρικού κέντρου που διοικεί τον Δήμο Αλμωπίας ( στο οποίο δυστυχώς έδωσαν το δικαίωμα να συμμετέχει και ο εμπαθής «υπάλληλος» που έχει στην ιδιοκτησία του ξεπεσμένο blog λιβελογραφημάτων ( δήθεν ανωνύμων «σχολίων» που γράφει μόνος του)) εναντίον του βουλευτή έρχονται μέρα με την μέρα πιο μακριά από το λαϊκό αίσθημα λειτουργώντας ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου του και των δημοτών του ( μια ζωή η Αλμωπία την ίδια βλακεία θα συνεχίζει, να προσπαθεί να τρώει τους ανθρώπους της; ) και εκτίθενται ανεπανόρθωτα στα μάτια των Αλμωπαίων που να είναι σίγουροι ότι δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν ξεχνούν τίποτα.

Να ξεκινήσουν και να τελειώσουν πολύ γρήγορα τα εγκεκριμένα αθλητικά έργα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η κοροϊδία ας πάρει τέλος.

Πως θα εγκριθεί η μελέτη του χλοοτάπητα του γηπέδου του Αλμωπού ( η οποία υπεβλήθη στην ΓΓΑ και ήδη υπήρξε παρέμβαση για την χρηματοδότηση της από τον Γ.Σηφάκη) αν δεν προχωρήσει η κατασκευή των 5 έργων που εκκρεμεί; Με ποιά αξιοπιστία;

Από το ΠΔΕ εγκρίθηκε ακόμη και η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου για την εξυπηρέτηση των παιδιών ΑΜΕΑ της «Ηλιαχτίδας» αξίας 35.000,00 €.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *