Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Κύπελλο ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Νίκησε ο Αλμωπός, ανοιχτή η πρόκριση

Μέτριο παιχνίδι έγινε στην Αριδαία όπου ο Αλμωπός πήρε ισχνό προβάδισμα στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας επικρατώντας με σκόρ 1-0 του αξιόμαχου Απόλλωνα 1960 Κρ.Βρύσης. 
 
Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω απο δριμύ ψύχος και δυνατό αέρα οι γηπεδούχοι διατήρησαν μια φλύαρη υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια ενω απο την άλλη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο κυρίως αμυντικά όπου κατάφεραν να αντιμετωπίσουν ιδανικά τα επιθετικά ατού των αντιπάλων, πάλεψαν και κατάφεραν να φύγουν με ενα σκορ που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς. Όλα κρίθηκαν στο 39′ όταν ο Κριστιάνο Μεντί εγραψε το 1-0 για τον Αλμωπό που ήταν και το τελικό σκόρ.

Διαιτητές Ατζαμιδάκης ( Αρέστης – Πίλτσης )


ΑΛΜΩΠΟΣ: Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης,, Παπαδημητρίου, Θόρια(75′ Γκάζι), Σαμαρόπουλος, Μούλας, Πολύζος, Μεντής, Τσόλκας(63′ Ιορδανίδης), Στογιαννίδης(83′ Λέντι), Κριστιάνο(55′ Χαρίσης)

ΑΠΟΛΛΩΝ:
Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης, Μπρέγκου, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Καραγιάννης, Καραφουλίδης, Μποζίδης



 
 
απο το pellasports.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *