Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Σημαντική ανακοίνωση του ΓΕΛ Αριδαίας

Αναλυτικά:


1) Καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες όσων μαθητών/-τριών του σχολείου ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή συγκατοικούν στο πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον τους με άτομα που ανήκουν σε αυτήν να προσέλθουν στο σχολείο για να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τη μη δυνατότητα προσέλευσης στο χώρο του σχολείου για τη συμμετοχή στα μαθήματα.

2) Καλούνται οι μαθητές/-τριες και οι απόφοιτοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις να προσέλθουν στο σχολείο αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένων προσώπων προκειμένου να επιβεβαιώσουν την αίτηση συμμετοχής σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας (μπορείτε να δείτε την προηγούμενη ανάρτηση).

3) Σχετικά με τα μαθήματα της επόμενης εβδομάδας της Γ Λυκείου σας ενημερώνουμε ότι ο χωρισμός των μαθητών/-τριών θα γίνει με βάση τα τμήματα της κατεύθυνσης σε δύο ομάδες Α και Β. Την πρώτη εβδομάδα (11/5-11/5) και ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα προσέλθει η ομάδα Α και τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη η ομάδα Β. Ο χωρισμός των μαθητών/-τριών θα γίνει αλφαβητικά και ως εξής:

Α ομάδα

Γανθρ.1(Α): από Αληζώτη ως και Ιγνατίδου
Γανθρ.2(Α): από Μέλκου ως και Παπαχρήστου
Γυγείας (Α): από Αδραμάνη ως και Πορτοκάλη
Γοπ1(Α): Βάτσης ως και Καραδάκη
Γοπ2(Α): Μπάνος ως και Σμήνας

Β ομάδα

Γανθρ.1(Β): από Κιοσέ ως και Μελίσση
Γανθρ.2(Β): από Πάσχου ως και Τριγκάκη
Γυγείας (Β): από Σαμαρά ως και Χορόζογλου
Γοπ1(Β):Καραμαριά ως και Μπαγκής
Γοπ2(Β): από Σούσουλας ως και Χρυσίδου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *