Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Πρόστιμο Λουτρών Πόζαρ: Ανακοίνωση - απάντηση του Δημήτρη Μπίνου προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπάτση

Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ 3.000 € ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ 300.000 €


Με λύπη διαπιστώνω, ότι ο κ. Μπάτσης δεν έχει αντιληφθεί ακόμα, ότι οι πολίτες εμπιστεύτηκαν σε αυτόν και τους συνεργάτες του τη Διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας. Ας πάψει επιτέλους να επιρρίπτει ευθύνες και ας αναλάβει το βάρος της δικής του ευθύνης. Αυτό είναι το πιο έντιμο, που έχει να κάνει.

Σε ένα ακόμα ρεσιτάλ μικροπρέπειας, ο κ. Μπάτσης εξαπολύει επίθεση στην προηγούμενη Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, η οποία άφησε στα ταμεία 300.000 ευρώ, για να έχει σήμερα την πολυτέλεια να διοικεί μία νοικοκυρεμένη επιχείρηση και να κάνει «υψηλή πολιτική».

Εμείς τα πέντε χρόνια, που είχαμε την ευθύνη της Διοίκησης, μιλήσαμε με έργα και όχι με συκοφαντίες. Προφανώς, ο ίδιος επειδή δεν έχει κανένα έργο να επιδείξει έως σήμερα, προσπαθεί να κρύψει την έλλειψη οράματος πίσω από την ανέξοδη κριτική.

Για να γνωρίζετε κ. Μπάτση, επειδή μάλλον από τη στιγμή που πάψατε να είστε Αντιδήμαρχος είχατε άλλα στο μυαλό σας και δεν παρακολουθούσατε την προσπάθεια της Δημοτικής μας Αρχής: Το υδροηλεκτρικό των Λουτρών ήταν ένα έργο, που περίμενε από το 1990. Με την ανάληψη της Διοίκησης της επιχείρισης καταθέσαμε 25.000 €, για να μη χαθεί η άδεια του υδροηλεκτρικού και κάναμε αγώνα δρόμου για να το φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση. Έχετε αξιοποιήσει σε κορυφαίες θέσεις κάποια από τα μέλη της προηγούμενης Διοίκησης ,που σήμερα κατηγορείτε, τον κ. Βέσκο Δ., τον κ. Δόντσο Χ., τον κ. Ούτσκα Π., μπορείτε να τους ζητήσετε να σας ενημερώσουν, πόσο πολύ προσπαθήσαμε ,για να φτάσουμε το έργο στη σημερινή του μορφή. Είμαι σίγουρος, ότι δεν θα έχουν ξεχάσει πόσο μεγάλο αγώνα δώσαμε ,για να το ολοκληρώσουμε. Το επιβεβαιώνει άλλωστε και η αναφορά επιθεώρησης ,που έγινε στον υδροηλεκτρικό σταθμό μετά το πέρας των εργασιών, από ανεξάρτητη αρχή ελέγχου και σας την παραθέτω παρακάτω.

Προσωπικά, αναρωτιέμαι αν αυτή τη μεγάλη ευαισθησία που επιδεικνύει ο κ. Μπάτσης για τη δική μας Διοίκηση, θα την επιδείξει και για τις προηγούμενες διοικήσεις, που δεν ολοκλήρωσαν από το 1990 το υδροηλεκτρικό. Η επιχείριση των Λουτρών στη δική μας θητεία αντιμετώπισε πολλές δικαστικές διαμάχες από τα προηγούμενα χρόνια, πληρώνοντας πρόστιμα πάνω από 100.000 € και άλλα πρόστιμα προς το ΙΚΑ και Εφορία.

Σοβαρευτείτε επιτέλους, κ. Μπάτση. Οι εκλογές τελείωσαν. Μη συνεχίζετε την ίδια αδιέξοδη και συκοφαντική πολιτική, που μόνο στόχο έχει να αποκομίσετε προσωπικά εσείς πολιτικά οφέλη. Μη ξεχνάτε τη σοφή ρήση του λαού μας: «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *