Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ευχαριστήριο Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σκύδρας

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να χαιρετήσουμε την πρόσκληση της ΔΗΜ.Τ.Ο Σκύδρας της ΝΔ και να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον πρόεδρο της Μάκη Δημητριάδη, για τη συμμετοχή του Αγροτικού Συλλόγου σε τηλεδιάσκεψη με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή, τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργο Στεργίου, τη Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Μαρία Τριανταφυλλόπουλου κ.α.

Η εκπροσώπηση του Συλλόγου μας στην τηλεδιάσκεψη έγινε από τον πρόεδρο Παναγιώτη Πασάκη, που ανέπτυξε σειρά θεμάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης και παράλληλα συζητήθηκε η επόμενη μέρα για την Αγροτική οικονομία της περιοχής, που πρέπει απαραίτητα να στηριχθεί σε πολλά επίπεδα, γιατί αποτελεί την "ραχοκοκαλιά" της τοπικής αλλά και της Εθνικής οικονομίας.




Με σεβασμό και εκτίμηση

Ο πρόεδρος και το ΔΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *