Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Βίντεο - αφιέρωμα: Λιτανεία και Περιφορά της Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας της Μηλιώτισσας

Η ιστορία της Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας της Μηλιώτισσας Στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας και στον Δήμο Αλμωπίας του Ν.Πέλλας, βρίσκεται η ενορία Μηλιάς.

Η Εκκλησία της είναι αφιερωμένη στη ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, λόγω ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΤΙΣΣΑΣ Η ιστορία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΤΙΣΣΑΣ είναι πολύ μεγάλη. Θαυματουργούσε και Θαυματουργεί εδώ και πολλούς αιώνες ως «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΕΚΝΙΑΣ» Μέχρι και σήμερα η Θαυματουργική Εικόνα Της Παναγίας της Μηλιώτισσας εξακολουθεί να φανερώνει την δύναμή Της μέσω των Θαυμάτων Της σε ΕΥΤΕΚΝΙΑ και σε κάθε ΑΣΘΕΝΕΙΑ των πιστών και προσελκύει κόσμο για να Την προσκυνήσουν και να ζητήσουν την Θαυματουργική Ευλογία Της. Είναι ξακουστή σε όλη την Ελλάδα και σε πολλά μέρη του κόσμου. Έχουν γίνει πολλά Θαύματα, έχει δώσει την υγεία σε καρκινοπαθείς, φως σε τυφλούς και έχει χαρίσει παιδιά σε πολλά άτεκνα ζευγάρια. Έχει δώσει πάνω απ’ όλα ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ σε πολλούς προβληματισμένους ανθρώπους.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΜΗΛΙΩΤΙΣΣΑ βρίσκεται στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΓΕΝΝΕΣΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΗΛΙΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ και πανηγυρίζει στις 8 Σεπτεμβρίου. Ω! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΛΙΩΤΙΣΣΑ ΕΥΛΟΓΑ ΤΗΝ ΑΤΕΚΝΙΑ ΔΩΣΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΤΕΚΝΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΤΕΚΝΟΥΣ! Ο Εφημέριος Πάτερ Αθανάσιος Πουλέντσης


Δείτε το βίντεο του inpozar:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *