Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 9/10 τα Ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Μια καινούργια και καλύτερη ημέρα ξεκινάει για σας γιατί η αισιοδοξία θα είναι η σημαία σας και θα έχετε και νέα που θα είναι πολύ θετικά για σας. Το όραμά σας μπορεί να γίνει ξαφνικά πραγματικότητα.
Ερωτικά: Καλό είναι να κάνετε τις εξομολογήσεις σας ή τις κινήσεις που περιμένατε να γίνουν για να μπουν τα πράγματα και πάλι σε μια τελική ευθεία. Μια ξαφνική επαφή με Τοξότη θα κάνει καλό και στους δυο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πάρετε κάποιες εξασφαλίσεις οι οποίες θα είναι αυτό που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και θα μείνετε ευχαριστημένοι, κυρίως αν ασχολείστε με κάτι που είναι πολύ πρωτοποριακό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Νιώθετε μια αισιοδοξία που όμως για να την εκμεταλλευτείτε θα χρειαστεί να κάνετε μια υπέρβαση από την στενά σας όρια. Μερικές φορές χρειάζεστε εκτός από την στρατηγική της σταθερότητας και της σωστής αντιμετώπισης και το ανοικτό μυαλό.
Ερωτικά: Από την δουλειά σας υπάρχει ένα πρόσωπο που ίσως να σας ξεδιπλωθεί πιο εύκολα και να πάει να γίνει κάτι. Αλλά εσείς θα χρειαστεί να πετάξετε τις επιφυλάξεις που έχετε και μόνο τότε μπορεί να έρθετε πιο κοντά. Από την άλλη οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να γίνετε ελαφρώς θετικοί και να μην παρεξηγείτε την συμπεριφορά του άλλου προσώπου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ευκαιρία αλλά για να την δείτε θα χρειαστεί να δεχτείτε κάποιες νέες μεθόδους που μπορεί να μην συμφωνείτε γιατί σας φαίνονται πολύ ακραίες ή υπερβολικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νέα πρόσωπα ή ορίζοντες θα σας ανοιχτούν σήμερα μέσα από μια ευκαιρία που θα σας δώσει την δυνατότητα να επιδείξετε και τις γνώσεις σας αλλά και τα ταλέντα σας.
Ερωτικά: Η χαρακτηριστική σας κίνηση για σήμερα είναι ότι θα ανοιχτείτε περισσότερο από ό, τι ίσως πρέπει σε ένα πρόσωπο. Οι δε ελεύθεροι μπορεί ξαφνικά να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που δεν το περιμένατε και τελικά να είναι αυτό που θα ταιριάξετε από την αρχή πολύ. Πιθανόν να είναι Τοξότης.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσω συνεργατών και κάποιων τρίτων μπορεί να γίνει μια γνωριμία η οποία θα σας δώσει μια δουλειά. Αλλά χρειάζεται οργάνωση για να την κρατήσετε και να σας αποδώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά ανοικτοί και αισιόδοξοι και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Αν θέλετε να πάρετε γνώση είναι ευκαιρία σήμερα να απλωθείτε σε νέες εμπειρίες.
Ερωτικά: Είστε κάπως ελεύθεροι και δεν καταπιέζεστε αρκετά και αυτό θα σας δώσει μια νέα ώθηση στο να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Επειδή συνήθως είστε πολύ συναισθηματικοί, εμποδίζετε το άλλο πρόσωπο να σας εμφανιστεί όπως είναι.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας κάνετε πολλές κινήσεις ώστε να ξεφύγετε από ένα μικρό αδιέξοδο που τυχόν έχει δημιουργηθεί. Να είστε όμως προσεκτικοί γιατί μπορεί να έχετε μεν τύχη αλλά να μην εμπιστεύεστε, χωρίς να είστε σίγουροι από πριν.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μια πολύ καλή ημέρα για σας αφού θα δείτε την ζωή με άλλα μάτια και ίσως να εξαργυρώσετε όλα τα δεινά του προηγούμενου διαστήματος. Αν έχετε ακόμα επιφυλάξεις λόγω κάποιων εμποδίων που υπάρχουν θα βρείτε τρόπο να τα αντιμετωπίσετε. Από το εξωτερικό ίσως να έχετε μια πολύ θετική απάντηση από κάτι που περιμένετε.
Ερωτικά: Σήμερα θα υπάρχει ισοτιμία στην σχέση σας και δεν θα νιώθετε αδικημένοι, οπότε θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Επίσης η σχέση με έναν Τοξότη ή Υδροχόο θα περάσει από μια άλλη φάση και θα εξομαλυνθούν όλες οι δυσκολίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχετε μια έκπληξη σήμερα και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πολύ δυνατοί γιατί επιτέλους ίσως να πραγματοποιήσετε κάποια τρελά σας όνειρα. Η βοήθεια που θα πάρετε από ένα πρόσωπο που ίσως να μην την περιμένατε θα σας έρθει σαν μάννα εξ ουρανού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση που μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάποιες υπερβολές μέσα στο χώρο του σπιτιού σας ή ακόμα και κάποιες αγορές που μπορεί να φανούν στην πορεία όχι και τόσο χρήσιμες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε πολύ θετικοί σε οτιδήποτε σας έρχεται αλλά πάντα με την λογική σας στο κεφάλι.
Ερωτικά: Έχετε ίσως σκεφτεί κάπως υπερβολικά για ένα πρόσωπο και σίγουρα μπορεί να γίνουν λάθη τα οποία μετά να τα μετανιώσετε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπετε και την καλή πλευρά του άλλου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με πολύ ανοικτή ματιά. Αν δεν το κάνετε αυτό, πιθανόν να χάσετε κάποιους συνεργάτες οι οποίοι θα σας δώσουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε αισιοδοξία και μεγάλη θετικότητα απέναντι σε κάποια πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να παραμείνετε σταθεροί σε κάποια προσωπικά σας σχέδια για εξέλιξη και για καλύτερη ποιοτικά ζωή.
Ερωτικά: Υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες θα σας δραστηριοποιήσουν περισσότερο και θα σας βοηθήσουν σε ένα ξεκαθάρισμα που έχετε ήδη ξεκινήσει να κάνετε με εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως να επιλέξετε τελικά με ποιο πρόσωπο θα μείνετε οριστικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν υποστηρικτές οι οποίοι με τον τρόπο τους θα σας μεταδώσουν την αισιοδοξία τους και την πίστη στο πρόσωπο σας και μέσα από αυτούς εσείς που έχετε ανάγκη την στήριξη των άλλων θα κάνετε κάτι πολύ θετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να κινηθείτε μετρημένα αλλά υπάρχει μέσα σας το αίσθημα της αισιοδοξίας ότι κάτι θα φανεί και θα γίνει αυτό που εσείς επιθυμείτε περισσότερο. Σήμερα μπορεί να το ρίξετε έξω και να φάτε και λίγο παραπάνω ή να κάνετε κάποια ψώνια που μπορεί να μην είναι απαραίτητα.
Ερωτικά: Είστε μέσα στα κέφια και μάλιστα μπορεί να κάνετε κάτι από κοινού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που έχετε σε πρακτικό επίπεδο. Ένα ταξιδάκι που θα οργανώσετε ίσως να σας κάνει καλό γιατί χρειάζεστε να μείνετε και λίγο μόνοι. Ο Δίδυμος έχει απαιτήσεις επικοινωνίας από εσάς και σήμερα ίσως να το καταφέρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις οι οποίες μερικές μπορεί να είναι στα μέτρα σας και άλλες όχι τόσο. Αλλά θα κινηθείτε με στόχο να κερδίσετε χρήματα γιατί έχετε στο μυαλό σας έντονες επιθυμίες τις οποίες θέλετε σώνει και καλά να εκπληρώσετε. Καλά θα κάνετε να είστε και κάπως προσεκτικοί με τις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας γιατί θα επανέρθει η δύναμή σας και θα κάνετε πράγματα που μερικές φορές τα πιάνετε και μετά τα αφήνετε γιατί φεύγει η ενέργεια από τον στόχο σας.
Ερωτικά: Είστε πολύ ερωτικοί τουλάχιστον για σήμερα. Με την βοήθεια της Αφροδίτης θα κάνετε θραύση. Να προσέξετε μόνο τα πολύ μεγάλα λόγια από ένα πρόσωπο που ούτε καν σας ξέρει καλά. Κυρίως να μην βασίζεστε σε αυτά παρά μόνο στις πράξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που, θέλετε δεν θέλετε, θα τις εκμεταλλευτείτε με την καλή έννοια και κάτι θα μπορέσετε να κερδίσετε. Αυτό που σας κάνει και κερδίζετε είναι η πίστη σας και η καλή σας η καρδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε κάπως απομονωμένοι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχετε στεναχώρια. Αντίθετα μπορεί να συναντήσετε φίλους που έχετε να τους δείτε καιρό αλλά έχετε ανάγκη να είστε πιο ουσιαστικοί και περισσότερο ανοικτοί μαζί τους.
Ερωτικά: Η μυστική σχέση με έναν Δίδυμο που τον τελευταίο καιρό σας βάζει όλο τρικλοποδιές γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει από την πλευρά σας ίσως να σας βάλει σε σκέψη τι θα πρέπει ακριβώς να κάνετε από εδώ και πέρα. Οι υπόλοιποι καλό θα ήταν να είστε σε ετοιμότητα για εκμυστηρεύσεις από την πλευρά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ βλέπετε ότι υπάρχει κάποια εξέλιξη σε θέματα εμπρός στον ορίζοντα, υπάρχουν και δυσκολίες που μερικές φορές δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε γιατί εξελίσσονται όπως περιμένατε. Σήμερα αν είστε αισιόδοξοι κάτι μπορεί να γίνει πιο εύκολα και αβίαστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Το καλό με εσάς είναι ότι έχετε φίλους που σας βοηθάνε και σας εμπιστεύονται λόγω του θετικού προσώπου σας. Για αυτό σήμερα θα πάρετε μια βοήθεια και γενικά θα βρεθείτε με κόσμο που θα περάσετε καλά. Η γνώση πάντως σας εξελίσσει και για αυτό να την επιδιώκετε.
Ερωτικά: Μπορεί σήμερα κάτι να γίνει, χωρίς να το περιμένετε και ιδιαίτερα από ένα πρόσωπο που σας λέει ότι ενδιαφέρεται φιλικά για σας αλλά με την δική σας τελικά παρέμβαση θα καταφέρετε να σας πει πράγματα που θα σας ξεδιαλύνουν αν νιώθει ή δεν νιώθει πράγματα για σας. Η καλή σχέση με το Λιοντάρι σήμερα θα βοηθήσει την τυχόν απόσταση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που με τον δικό σας τρόπο μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να τις κάνετε να έχετε κάποιο κέρδος. Αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί πρώτα να πετάξετε από πάνω σας κάποιες δικές σας αμφιβολίες, αν θα τα καταφέρετε ή όχι.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι πολύ θετική για πολλά πράγματα που ίσως να κάνετε προγράμματα πέραν των δυνάμεών σας. Ζυγίστε καλά πριν πείτε το ναι. Ακόμα και σε κοινωνικά καλέσματα ίσως θα πρέπει να κάνετε μια μικρή διάκριση.
Ερωτικά: Είστε πολύ θετικοί και άνετοι με το άτομο που σκέφτεστε και αγαπάτε αλλά αν δεν περνάτε καλά μπορεί να κάνετε και τα γλυκά μάτια σε ένα Δίδυμο ή Τοξότη. Η προσωπική σας ωριμότητα εδώ θα βοηθήσει στο πώς ακριβώς θα φερθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει σήμερα ένα γενικό άνοιγμα που θα σας κάνει να αισιοδοξήσετε αλλά καλό θα είναι πρώτα να εξετάσετε πολύ καλά όλα τα δεδομένα. Οι νέες προτάσεις συνεργασίας που θα σας γίνουν ή κάποιες ευκαιρίες που θα φανούν πολύ καλές θέλουν περαιτέρω ανάλυση και δουλειά. Μπορείτε όμως να τα καταφέρετε αν υπάρχει μέτρο και λογική.

ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *