Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς ξεπουλάει τα φιλέτα στο Ισραήλ

Για ξεπούλημα της χώρας κατηγορεί εκ νέου τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίσκεψή του στο Ισραήλ.

“Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει την πολιτική ουράς απέναντι στο Ισραήλ που εγκαινίασε η προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία σημειώνεται ότι “όπως όλα δείχνουν ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς αναζητά επιπλέον στη γειτονική χώρα τους υποψήφιους αγοραστές για τα φιλέτα των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της χώρας.”

“Ο τυχοδιωκτισμός των μνημονίων στο πεδίο της οικονομίας που καταστρέφει τους εργαζόμενους και τη χώρα και υποθηκεύει το μέλλον, προχωρά χέρι-χέρι με την προχειρότητα και την πολιτική ουράς στην εξωτερική πολιτική. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη για τον τόπο”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κάνει λόγο για υπονόμευσης της εθνικής προσπάθειας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

“Την ώρα που ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ενισχύουν συμμαχίες και διευρύνουν τα πλαίσια συνεργασίας, για να πετύχουμε την ταχύτερη ανάκαμψη της οικονομίας μας, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί με κάθε τρόπο να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια. Επιστρέφουμε μεν τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, όμως το βασικό ερώτημα παραμένει: τι συμφέροντα εξυπηρετεί η στρατηγική αυτή του ΣΥΡΙΖΑ;”, δήλωσε ο Σ. Κεδίκογλου.

“Μία προσπάθεια που είναι πραγματικά «εθνική» δεν μπορεί να υπονομεύει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Αυτό είναι κάτι που η κυβέρνηση Σαμαρά ούτε θέλει, ούτε μπορεί να κατανοήσει”, ανταπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.



Πηγή: Newsroom Enet

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *