Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Επικοινωνιακό φιάσκο η «κυβερνητική επιτυχία»

Από τους διθυράμβους και τους πανηγυρισμούς για την «επιτυχία» της κυβέρνησης να εξαρθρώσει τη Χρυσή Αυγή στο «σεβόμαστε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης» και το «ουδέν σχόλιο» πέρασε σχεδόν σύσσωμος ο κυβερνητικός συνασπισμός, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της ομόφωνης απόφασης εισαγγελέως και ανακριτή να προφυλακιστεί μόνο ο Π. Λαγός και να αφεθούν ελεύθεροι οι Μίχος, Παναγιώταρος και Κασιδιάρης.

Απορίας άξιο είναι για ποιο λόγο άπαντες έσπευσαν να υιοθετήσουν την επιτυχία, ενώ πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από τα άρθρα που εξυμνούσαν την σιδερένια πυγμή του Α. Σαμαρά ενάντια στο φασισμό, οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι δείχνουν προς την πλευρά της Δικαιοσύνης για το φιάσκο και «νίπτουν τας χείρας τους» ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι.

«Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε καμία πολιτική παρέμβαση. Πάνω από όλα το Σύνταγμα και ο Νόμος» διαρρέουν από το Μέγαρο Μαξίμου, σε μία ύστατη προσπάθεια να εκμεταλλευθούν επικοινωνιακά τη γκάφα ολκής.

«Από την αρχή είχαμε πει να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. Είναι ανεξάρτητη και κινείται όπως εκείνη κρίνει σκόπιμο. Οι κατηγορίες παραμένουν βαριές» επεσήμανε στο Παρασκήνιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
«Σεβόμαστε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, δεν σχολιάζουμε τις αποφάσεις της» τονίζει από την πλευρά του μιλώντας στην ίδια εφημερίδα ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.

«Υπάρχουν διώξεις και κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Η δικαστική διερεύνιση συνεχίζεται» σχολίασε μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

πηγή:Το Κουτί της Πανδώρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *