Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η Greenpeace διέκοψε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ (vid&pics)

Να διακοπεί παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σπάνιο, αλλά συνέβη στο Βασιλεία – Σάλκε επειδή τέσσερις άνδρες κρεμάστηκαν με σχοινιά από την εξέδρα.

Στο ματς που διεξήχθη στην Ελβετία τέσσερις άνδρες κρεμάστηκαν από την εξέδρα για να αναρτήσουν ένα πανό κατά της Gazprom στην Αρκτική. Οι τέσσερις που κρεμάστηκαν είναι της Greenpeace και βρήκαν αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν.

Αποτέλεσμα του... κρεμάσματος τους ήταν να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι με το πανό που άπλωσαν να γράφει: «Gazprom. Don't foul the Arctic (Μην κάνεις φάουλ στην Αρκτική)» με υπογραφή τηςGreenpeace.

Η Gazprom πραγματοποιεί αντλήσεις πετρελαίου στην Αρκτική και επειδή είναι βασικός χορηγός της Σάλκε η διαμαρτυρία έγινε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.πηγή:gazzetta.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *