Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Είδηση ΣΟΚ: Πολίτης καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από ελεγκτή στο Μετρό!

Έντονος διάλογος, διαπληκτισμός και καταγγελία για ξυλοδαρμό πολίτη από ελεγκτή του Μετρό


Τριπλό σκίσιμο στο κεφάλι και μώλωπες στα πλευρά από μπουνιές και κλοτσιές.

Αυτή ήταν η κατάληξη μιας, κατά τα άλλα, τυπικής ημέρας σε κάποιον σταθμό του Μετρό. Όλα ξεκίνησαν με ένα εισιτήριο, που το σημάδι της επικύρωση του στο μηχάνημα δεν ήταν ευκρινές , και με έναν ελεγκτή που θεώρησε ότι το εισιτήριο δεν είχε "χτυπηθεί".

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, "η αυθαιρεσία κάποιων υπαλλήλων του Μετρό μετέτρεψε τον σταθμό σε σαλούν της Άγριας Δύσης".

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα είναι εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την Τρίτη στις 22 Οκτωβρίου οι ελεγκτές συμπεριφέρθηκαν απαξιωτικά και υβριστικά στην Φωτεινή Μερκούρη, αμφισβητώντας ότι επικύρωσε το εισιτήριο της. Το περιστατικό έλαβε χώρα στον σταθμό της Αττικής.

Ο έντονος διάλογος οδήγησε στο ξέσπασμα της γυναίκας, η οποία κάλεσε μέσα σε κλάματα το σύζυγο της τηλεφωνικά. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαυρατζάκης όταν ζήτησε το λόγο από τους ελεγκτές για τη συμπεριφορά τους, τον άρπαξαν από τα χέρια και με μια κίνηση τον χτύπησαν στο κεφάλι, όπως καταγγέλλει ο ίδιος.

Το ζευγάρι μίλησε στην εφημερίδα για το περιστατικό. Λένε μάλιστα ότι η επέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος δήλωσε ότι αμέσως μετά, ήρθαν από πίσω του 5 άτομα και άρχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι και στο σώμα, μέχρι τη στιγμή που ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να τον προστατέψει.

Εν τω μεταξύ ο ελεγκτής απειλούσε κρατώντας ένα χαρτοκόπτη και φώναζε "θα σε σκοτώσω", ενώ τράβηξε τη Φωτεινή από τα μαλλιά. Οι παρευρισκόμενοι υπάλληλοι του Μετρό εκτόξευαν βρισιές και χυδαιότητες προς τη Φωτεινή. Το περιστατικό έληξε τελικά με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Η άποψη της εταιρείας είναι ότι ο Γιώργος Μαυρατζάκης εισέβαλε στο χώρο όπου βρίσκονταν ο ελεγκτής και τον χτύπησε, ενώ , για τις μπουνιές και τις κλοτσιές που δέχτηκε στο κεφάλι και στα πλευρά από τους ελεγκτές δηλώνει άγνοια.

Η συνέχεια πλέον θα είναι στις δικαστικές αίθουσες καθώς έχουν υποβληθεί μηνύσεις εκατέρωθεν.

ΠΗΓΗ: Με πληροφορίες από την Εφημερίδα των Συντακτών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *