Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΥΚΛΑΡΑ! Ποια διάσημη καλλονή μπορεί να είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Το εν λόγω μοντέλο, ένα από τα πιο διάσημα του κόσμου, είχε ξεκινήσει το μόντελινγκ από την πολύ μικρή ηλικία των οκτώ μηνών και έτσι είναι πολύ άνετη με τους φωτογραφικούς φακούς. Την αναγνωρίζετε;

Δεν είναι άλλη από την Bar Rafaeli η οποία ανέβασε στο twitter της φωτογραφία της όταν ήταν μικρή. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ελάχιστα έχουν αλλάξει από τότε και παραμένει βέβαια μία πολύ όμορφη γυναίκα με πολλές μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Η καλλονή από το Ισραήλ είχε ξεκινήσει από πολύ μικρή τις πόζες μπροστά σε κάμερες και φωτογραφικούς φακούς καθώς η πρώτη της δουλειά ήταν ένα διαφημιστικό σποτ.








ΠΗΓΗ: onair24

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *