Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στον ημιτελικό έβγαλε η κλήρωση!

Ήταν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου για έξι διαδοχικές χρονιές. Όμως το σερί σταμάτησε. Η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ έβγαλε ζευγάρι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Έτσι οι δύο «αιώνιοι» θα τα πουν σε νοκ άουτ αγώνα που θα γίνει στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ζευγαριού, μεταξύ Άρη και Πανιωνίου, στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου σε γήπεδο που θα καθοριστεί μετά την ανάδειξη του ζευγαριού που θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Tην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε στην κλήρωση ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ τον Ολυμπιακό ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος.

ΠΗΓΗ: sportfm

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *