Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ιερώνυμος: Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο

Λαμπρή εκδήλωση για την συμπλήρωση των 20 χρόνων λειτουργίας της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Ψυχή» της εκδήλωσης όπως και της ίδρυσης της Μονάδας η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Στην επετειακή εκδήλωση παρέστησαν σημαντικές προσωπικότητες παγκόσμιου κύρους από τον επιστημονικό και καλλιτεχνικό χώρο προκειμένου να τιμηθούν για τη συνεισφορά τους στο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Επίσης στην εκδήλωση παρέστη και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά της Εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευχαρίστησε για την βράβευση, αλλα δήλωσε πως αυτό το βραβείο δεν το άξιζω "εγώ" αλλα οι χιλιάδες εθελοντές της εκκλησίας μας που κάνουν όλο αυτό το έργο. 

"Το βραβείο αυτό δεν ανήκει σε εμένα, ανήκει σε εκατοντάδες η χιλιάδες συνεργάτες οι οποίοι από το πρωί μέχρι το βράδυ σκορπάνε αγάπη και ακόμη στο λαό στο δυνατό λαό που μας συμπαραστέκεται", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος.

Ενώ πρόσθεσε: "Αυτός ο λαός που δεν αντέχει όμως άλλο! Πρέπει σε αυτόν το λαό να δώσουμε αυτό το βραβείο."











Πηγη: enikos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *