Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ντοκιμαντέρ: Planet Earth - Πλανήτης Γη - BBC ( Επεισόδιο 1) (vid)

H Σειρά Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τη μαγεία του πλανήτη μας, όπως κανείς δεν την έχει αντικρίσει ποτέ. Τέσσερα χρόνια γυρισμάτων και με προϋπολογισμό πέρα από κάθε φαντασία, το Planet Earth, ξεπέρασε τα όρια οποιουδήποτε συμβατικού ντοκιμαντέρ.
Γυρισμένο αποκλειστικά σε High Definition, με επαναστατικές ταχύτατες κάμερες και εναέριες λήψεις, η σειρά καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τις καταπληκτικότερες εικόνες. Μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει μοναδική δράση, δύσβατες περιοχές, και μοναδικές στιγμές από τη ζωή των πιο άγριων και ασύλληπτων πλασμάτων του πλανήτη. Από τις πιο ψηλές βουνοκορφές μέχρι τα πιο βαθιά ποτάμια, το Planet Earth, σας ταξιδεύει μέσα από τις εναλλαγές των εποχών και των τόπων στον καθημερινό αγώνα της Γης για την Επιβίωση. Θα συγκλονιστείτε από την ομορφιά του Πλανήτη Γη.


 Planet Earth - Πλανήτης Γη
 ( Η σειρά αποτελείτε απο 11 επεισόδια )
 Παραγωγής: BBC
 Διάρκεια: 51:00 min (το κάθε επεισόδιο)
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά

Επεισόδιο 1: Από Πόλο σε Πόλο



Planet.Earth.EP01.From.Pole.to.Pole από polynikos12 ΠΗΓΗ: greek-documentaries

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *