Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

3η Παραμυθούπολη Δήμου Πέλλας

Το ΄παμε και το κάνουμε. Τα πάνω θα ΄ρθουν κάτω. Η πόρτα του Χρόνου ανοίγει και καταφθάνουν οι προσκεκλημένοι μας:
Ο Άι Βασίλης με πολλά πολλά ..ΑγιοΒασιλάκια, ..καλικαντζαραίοι, ..καλικαντζαρούλες, γλυκά ..ξωτικούλια .........
Μαζί μας η Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας , η αθλοκίνηση κ το studio γυμναστικής Βαρσαμά, το αθλητικό σωματείο Ακαδημία Αμαζόνες και όλοι εσείς που ελεύθερα θέλετε να συμμετέχετε στην Μεγάλη Παρέλαση του Άι Βασίλη.
Ξεκινάμε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 6.30μμ, από την πλατεία Γκόνου Γιώτα και καταλήγουμε στην Παραμυθούπολη στον πεζόδρομο Γιαννιτσών όπου θα γίνει η έναρξη των εκδηλώσεων.
Ακολουθούν τα κάλαντα από την Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου, ενώ οι μικροί επισκέπτες μας, μπορούν να επισκεφθούν το Ζαχαρόσπιτο, και το σπιτάκι του Άι Βασίλη για να στείλουν το γράμμα τους στο Ταχυδρομείο του Βόρειου Πόλου..Οι Θεατρικές Πινελιές θα αφηγούνται παραμύθια στο σπιτάκι των καταστημάτων της γειτονιάς Βενιζέλου- Αρβανίτη.
Τα σπιτάκια της Παραμυθούπολης στολισμένα θα είναι έτοιμα με λογής λογής ζαχαρωτά, παιχνίδια, δώρα και χριστουγενιάτικά στολίδια ! Το παγοδρόμιο, το καρουζέλ, τα καρτ, τα φουσκωτά, οι νερόμπαλες και τα τραμπολίνα κάτω από τα πολύχρωμα λαμπιόνια, υπόσχονται ..αξέχαστες εμπειρίες !


Σας περιμένουμε!


Ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ του Νομού Πέλλας για την προβολή.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *