Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Έχετε ξαναδεί τέτοια φιλία;

Ο Copper είναι ένα αξιαγάπητο κυνηγόσκυλο που περνά αρκετό από το χρόνο του στα χιονισμένα βουνά, κυνηγώντας λαγούς μαζί με το αφεντικό του. Γλυκός σκύλος αλλά και άγριος εκεί που πρέπει προκειμένου να εντοπίσει το θήραμα, να το συλλάβει και να απολαύσει στη συνέχεια τα εύσημα από την ιδιοκτήτη για την επιτυχία του. Τι γίνεται όμως όταν στο δρόμο του συναντά μια αλεπού; Το πιο πιθανό είναι να της επιτεθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Λάθος. Ο Copper ούτε καν σκέφτηκε να την κυνηγήσει, το αντίθετο μάλιστα. Την προσέγγισε με αγάπη και έδειξε αμέσως ότι θέλει να αναπτύξει μαζί της μια άλλου είδους σχέση.



Έτσι μια απρόσμενη φιλία αναπτύχθηκε μεταξύ τους και οι δυο τους κάνουν πλέον την καλύτερη παρέα. Είναι αχώριστοι και περνούν αρκετές ώρες βολτάροντας στο βουνό και κάνοντας διάφορα παιχνίδια στο χιόνι. «Ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η αλεπουδίτσα ήταν μικρή σε ηλικία και εκείνος την πήρε υπό την προστασία του. Δεν περνά μέρα που να μην θελήσει να πάει να την βρει. Και εκείνη εμφανίζεται αμέσως κοντά του αναζητώντας τα παιχνίδια και τη συντροφιά του», λέει ο ιδιοκτήτης του στον Τύπο.








 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *