Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Βύντρα - Μπαρτσελόνα... 1 - 1 ! (vid)

Δεν είναι και πολλοί οι Έλληνες παίκτες που έχουν σκοράρει κατά της Μπαρτσελόνα. Τελευταίος, χθες βράδυ, ο Λουκάς Βύντρα, που με κεφαλιά από κόρνερ του Αντρέας Ίβανσιτς στο 10ο λεπτό του αγώνα Λεβάντε - Μπαρτσελόνα, βοήθησε τα μέγιστα
την ομάδα του να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ομάδα του Μέσι, του Νεϊμάρ και του Ινιέστα.




Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του διεθνούς Έλληνα αμυντικού από την Αλμωπία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πέραν του γκολ, ο Βύντρα είχε και πολύ καλή απόδοση αμυντικά, κρατώντας έτσι τους πάντα επικίνδυνους Καταλανούς μόλις στο ένα γκολ.

Για την ιστορία, ο Βύντρα έγινε ο 6ος Έλληνας που σκοράρει κατά της πρωταθλήτριας Ισπανίας σε επίσημο παιχνίδι, μετά τους Γιώργο Κούδα, Άγγελο Αναστασιάδη, Άγγελο Μπασινά, Ντέμη Νικολαΐδη και Γιώργο Σαμαρά.




Δείτε παρακάτω το γκολ του πρώην παίχτη του Αλμωπού Αριδαίας...





























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *